Este sau nu o sarcina?
Buna ziua! Pe data de 28 Iunie 2016 am avut un contact sexual neprotejat(Menționez ca in aceeasi zi mi s-a terminat menstruația) respectivul nu si-a dat drumul in mine, dupa doua saptamani de la acest contact am avut o scurgere maronie, însă una singura. Am efectuat un test de sarcina Barza Ultrasensibil la 2 sapt jumătate dupa actul sexual si a iesit negativ. Grețuri, schimbări de stare sau mărire a sânilor nu exista, niciun simptom de sarcina nu mi-a aparut de altfel, inafara de acea scurgere. Astazi, 23 Iulie 2016 mi-am palpat abdomenul si exact deasupra buricului il simt foarte tare. Menstruația mi-a întârziat o zi, însă nu este prima data cand imi întârzie o zi sau doua. Care ar putea fi cauza abdomenului tare la palpare? Ar putea fi acesta un simptom al sarcinii?
1 comentarii
Daca lucrurile au decurs asa cum descrieti nu exista risc de sarcina.
Umflatura nu are legatura cu o eventuala sarcina; are alte cauze pe care puteti sa le investigati.
Daca folositi "metoda calendarului" ca metoda contraceptiva va informez ca nu este o metoda sigura si ca riscurile de sarcina sunt importante, cu atat mai mult cu cat nu aveti un ciclu menstrual regulat.
Umflatura nu are legatura cu o eventuala sarcina; are alte cauze pe care puteti sa le investigati.
Daca folositi "metoda calendarului" ca metoda contraceptiva va informez ca nu este o metoda sigura si ca riscurile de sarcina sunt importante, cu atat mai mult cu cat nu aveti un ciclu menstrual regulat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2e posibil sa fiu insarcinata?
- 3Pot fi insarcinata?
- 4poti ramane insarcinata daca esti virgina?
- 3de cateva sapt. am stari de greata si uneori si pofte si mi-a intarziat cm.. oare sunt insarcinata?
- 5este posibila o sarcina?
- 2am ramas insarcinata in perioada pauzei la anticonceptionale?
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 6sper ca e mica problema mea.. o fi vreo infectie sau vreo sarcina?
- 4dupa cat timp pot stii daca a ramas insarcinata?
- 7Sunt insarcinata? ajutati-ma :(:(
- 4ma puteti ajuta?
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 7exista vreun risc?
- 1Sunt insarcinata?
- 0Sunt sau nu gravida ? vreau pareri !! va multumesc !
- 7Care sunt sansele sa fie insarcinata?
- 6Ejacularea in mana
- 5E posibil sa raman insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: