Este sau nu o sarcina?

23-07-2016
Anonime
Nu este medic/terapeut
Anonime
Buna ziua! Pe data de 28 Iunie 2016 am avut un contact sexual neprotejat(Menționez ca in aceeasi zi mi s-a terminat menstruația) respectivul nu si-a dat drumul in mine, dupa doua saptamani de la acest contact am avut o scurgere maronie, însă una singura. Am efectuat un test de sarcina Barza Ultrasensibil la 2 sapt jumătate dupa actul sexual si a iesit negativ. Grețuri, schimbări de stare sau mărire a sânilor nu exista, niciun simptom de sarcina nu mi-a aparut de altfel, inafara de acea scurgere. Astazi, 23 Iulie 2016 mi-am palpat abdomenul si exact deasupra buricului il simt foarte tare. Menstruația mi-a întârziat o zi, însă nu este prima data cand imi întârzie o zi sau doua. Care ar putea fi cauza abdomenului tare la palpare? Ar putea fi acesta un simptom al sarcinii?
1 comentarii
0
24-07-2016, ora 18:33
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Daca lucrurile au decurs asa cum descrieti nu exista risc de sarcina.
Umflatura nu are legatura cu o eventuala sarcina; are alte cauze pe care puteti sa le investigati.
Daca folositi "metoda calendarului" ca metoda contraceptiva va informez ca nu este o metoda sigura si ca riscurile de sarcina sunt importante, cu atat mai mult cu cat nu aveti un ciclu menstrual regulat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •