Menstruatie sau nu

Buna seara!am si eu nevoie de o parere, va rog!
Pe data de 08.10.17 am avut ultimul contact sexual, am folosit prezervativ, iar partenerul s a retras cu cateva secunde inainte de a ejacula.Dupa 2-3 zile am inceput sa am niste scurgeri, la inceput maronii, mai apoi sangele avea culoare aceea tipica menstruatiei..iar la final iarasi maro inchis, aproape negru..aceste scurgeri au durat aproximativ 5 zile si au fost reduse cantitativ.tin sa precizez ca nu am menstruatie regulata.
De vreo saptamana, insa, ma dor destul de tare sanii la atingere, sunt mai umflati si ma doare si spatele.
Tin sa precizez ca am facut 3 teste de sarcina si toate au fost negative, plus ca l am facut si pe cel cu bicarbonatul de sodiu..
Care credeti ca ar putea sa fie motivul pt durerile sanilor si cele de spate, avand in vedere ca testele au iesit negative?
Multumesc frumos!
Pe data de 08.10.17 am avut ultimul contact sexual, am folosit prezervativ, iar partenerul s a retras cu cateva secunde inainte de a ejacula.Dupa 2-3 zile am inceput sa am niste scurgeri, la inceput maronii, mai apoi sangele avea culoare aceea tipica menstruatiei..iar la final iarasi maro inchis, aproape negru..aceste scurgeri au durat aproximativ 5 zile si au fost reduse cantitativ.tin sa precizez ca nu am menstruatie regulata.
De vreo saptamana, insa, ma dor destul de tare sanii la atingere, sunt mai umflati si ma doare si spatele.
Tin sa precizez ca am facut 3 teste de sarcina si toate au fost negative, plus ca l am facut si pe cel cu bicarbonatul de sodiu..
Care credeti ca ar putea sa fie motivul pt durerile sanilor si cele de spate, avand in vedere ca testele au iesit negative?
Multumesc frumos!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt insarcinata?
- 3poti sa ramai insarcinata cu lichidul preejaculator
- 5sunt gravida?
- 3pot fi insarcinata? urgent va rog
- 8Cat de des pot sa iau postinor?
- 6pot fi sunt insarcinata?
- 4Cam ce sanse sunt sa nu fiu insarcinata?
- 7fff urgent: pilula luata mai tarziu cu o ora
- 1Pot ramane insarcinata daca..
- 4este sarcina?
- 8Este posibil sa fiu insarcinata chiar daca sunt virgina?
- 4lipsa menstratiei.. test de sarcina negativ
- 8Prezervatul s-a rupt (pt prima data)
- 12Intarziere sau sarcina?
- 2sunt gravida?
- 0Sunt insarcinata?
- 2Poate rămâne însărcinată fiind virgina?
- 0Nu inteleg
- 0Posibila sarcina ?
- 1Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: