Schizofrenie paranoida
As dori sa stiu daca un bolnav de schizofrenie cu gr2 ar avea dreptul la insotitor...prb.e in felul urmator:fratele meu sufera de 5 ani de schizofrenie paranoida, diagnostic pus in italia, dupa o internare de3saptamani, si confirmat in Romania de alti2 doctors, inca imi e greu sa accept diagnosticul asta.el de aproape 3 ani sta la o matusa de a noastra, mai nou s a apucat de jucat pacanele, din acest motiv sotul ei nu il mai accepta sub nici o forma la el acasa, plus a mai stat la mine vreo 2 ani, asta inainte sa am copii( am 2 copii mici, 1, 6l si 3, 5 l), noi avem o casa parinteasca unde am mai incercat sa l ducem dar de fiecare data cand statea acolo sg o lua pe aratura rau- gen nu se mai spala, nu mai manca, isi facea nevoile in fata usii, etc, cand ne duceam sa i ducem mancare fugea de noi, amvrut sa l ducem la un centru de reucperare dar dupa cum bine stim cu totii in romania centrele astea numai de recuperare nu sunt :(, asta si doctorul lui ne a confirmat o cu centrele de recuperare
ar avea dreptul la un insotitor si daca da ce e de facut?
am uitat sa precizez ca este tanar abia are 29 de ani, am incercat si sa l angajam dar la primul servici s a dus o zi, si la al 2 o spalatorie 2 dar nu l a mai primit din cauza ca nu facea nimic, mai mult se incurcau de el.nsh cand ma uit la el cat e de barbat si e in toata puterea si cu toate astea nu face nimic, se misca in reluare, agresiv nu este chiar l am si batut cand mi a furat bani din geanta si din casa pt pacanele, l am si certat ii am si fost alaturi dar nsh ce sa mai fac, nici eu nu ma pot sacrifica la infinit!
ar avea dreptul la un insotitor si daca da ce e de facut?
am uitat sa precizez ca este tanar abia are 29 de ani, am incercat si sa l angajam dar la primul servici s a dus o zi, si la al 2 o spalatorie 2 dar nu l a mai primit din cauza ca nu facea nimic, mai mult se incurcau de el.nsh cand ma uit la el cat e de barbat si e in toata puterea si cu toate astea nu face nimic, se misca in reluare, agresiv nu este chiar l am si batut cand mi a furat bani din geanta si din casa pt pacanele, l am si certat ii am si fost alaturi dar nsh ce sa mai fac, nici eu nu ma pot sacrifica la infinit!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Schizofrenie paranoida de mai bine de 15 ani
- 2schizofrenie paranoida
- 21O viata scindata...experienta schizofreniei
- 2schizofrenie paranoida grad II-Orfiril
- 19Schizofrenie si anxietate?
- 75Schizofrenie paranoida cod diagnostic 312
- 6Atacuri de panică și atitudinea familiei
- 4Schizofrenie - ce se intampla daca voi mai avea vreun episod?
- 1Efecte secundare tratament
- 18Suport grup schizofrenie
- 2Halucinatii sau altceva?
- 1Schizofrenie paranoidala
- 29Invega (PALIPERIDONUM) nu se mai compenseaza?
- 7Nou tratament.Lamotrigina +antidepresiv ptr TOC destul de serios?+Rispolept și Anxiar
- 2Schizofrenie paranoida cronica
Mai multe informații despre: schizofrenia paranoida