Sunt diagnosticat cu schizofrenie paranoida ce să fac?
Bună ziua și la mulți ani!
Sunt diagnosticat de 2 ani de zile cu schizofrenie paranoidă, am două internări în spital iar la a 2-a internare mi.a fost pus acest diagnostic. După care am fost în privat pt scrierea rețetei de schizofrenie injectabil.
Dacă se poate să îmi spună cineva vă rog dacă am voie să conduc cu acest diagnostic? Dacă iau tratamentul? Dacă nu mai iau (îl întrerup)tratamentul am voie să conduc!
Momentan mă simt puțin neliniștit din această cauză a diagnosticului și mai iau Xanax 0, 5 la nevoie (și jumătate de tabletă), cu acest benzodiazepin îmi poate crea probleme in cazul unui control rutier? Sau daca ies pozitiv la drug test din cauza Xanaxului la medicina legală se verifica istoricul sau dacă am întrerupt tratamentul de schizofrenie!!
O zi bună.
Sunt diagnosticat de 2 ani de zile cu schizofrenie paranoidă, am două internări în spital iar la a 2-a internare mi.a fost pus acest diagnostic. După care am fost în privat pt scrierea rețetei de schizofrenie injectabil.
Dacă se poate să îmi spună cineva vă rog dacă am voie să conduc cu acest diagnostic? Dacă iau tratamentul? Dacă nu mai iau (îl întrerup)tratamentul am voie să conduc!
Momentan mă simt puțin neliniștit din această cauză a diagnosticului și mai iau Xanax 0, 5 la nevoie (și jumătate de tabletă), cu acest benzodiazepin îmi poate crea probleme in cazul unui control rutier? Sau daca ies pozitiv la drug test din cauza Xanaxului la medicina legală se verifica istoricul sau dacă am întrerupt tratamentul de schizofrenie!!
O zi bună.
5 comentarii
Buna ziua.
Cu Xanaxul nu aveti voie sa conduceti. Iese la drug test si e caz penal.
Daca aveti carnet puteti conduce pana la urmatorul episod psihotic, cand vi se va lua carnetul.
Daca intrerupeti tratamentul pentru schizofrenie, se reface episodul psihotic.
Tratamentul se ia toata viata. Nu se intrerupe.
Cu Xanaxul nu aveti voie sa conduceti. Iese la drug test si e caz penal.
Daca aveti carnet puteti conduce pana la urmatorul episod psihotic, cand vi se va lua carnetul.
Daca intrerupeti tratamentul pentru schizofrenie, se reface episodul psihotic.
Tratamentul se ia toata viata. Nu se intrerupe.
Trebuie sa faci ce spune medicul, iti iei tratamentul ca la carte, tot medicul trebuia sa spuna daca ai voie sa conduci cu trat pe care-l iei, si ce si cum.
Poti iesi pozitiv la drug test cu xanax, ai grija.
clara_p, si daca face alt episod, nu afla aia de la rutiera ca a facut, poate conduce mai departe daca isi asuma. Ca daca deja are 2 internari si nu au aflat, nu or sa afle nici dupa.
Poti iesi pozitiv la drug test cu xanax, ai grija.
clara_p, si daca face alt episod, nu afla aia de la rutiera ca a facut, poate conduce mai departe daca isi asuma. Ca daca deja are 2 internari si nu au aflat, nu or sa afle nici dupa.
Ba afla ca se interneaza. Orice medic care il trateaza indiferent unde e, e obligat sa declare.
@Florian55
Eu unul nu stiu sa ti dau un raspuns ca nu am avut niciodata permis de conducere. Stiu doar ca medicamentele prescrise de un medic psihiatru afecteaza capacitatea de a conduce in general. Tu trebuie sa te gandesti si la Siguranța Celorlalți Participanți la trafic inainte de a te urca la volan. Vorbeste cu medicul tau..
Eu unul nu stiu sa ti dau un raspuns ca nu am avut niciodata permis de conducere. Stiu doar ca medicamentele prescrise de un medic psihiatru afecteaza capacitatea de a conduce in general. Tu trebuie sa te gandesti si la Siguranța Celorlalți Participanți la trafic inainte de a te urca la volan. Vorbeste cu medicul tau..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Schizofrenie paranoida de mai bine de 15 ani
- 5Ma refugiez tot mai mult in somn
- 12dificultate de a face orice, izolare si lipsa de rabdare
- 5eu vreau sa fiu tratata nu ea.. Mama are schizofrenie paranoida
- 21Schizofrenie paranoida
- 6curs de califcare special pentru persoane cu handicap
- 19Psihoterapia cognitiv-comportamentala
- 4anxietate depresie sau schizofrenie panaroida
- 57Schizofrenie: mai sunt si altii in situatia mea?
- 19Schizofrenie si anxietate?
- 5Schizofrenie paranoida...Exista sanse de angajare?
- 4Schizofrenie paranoida rezistenta la tratament
- 3Ce tratament urmati sau ati urmat persoanele cu schizofrenie paranoida?
- 2Exista cod de diagnostic pentru schizofrenie paranoida ?
- 3Vorbesc singur si injur oamenii pe geam
- 1Schizofrenie paranoidala
- 10Cum sa scap de SF-urile din cap?
- 0Încerc sa comunic cu persoane acreditate în schizofrenie paranoica
Mai multe informații despre: schizofrenia paranoida