Schizofrenie paranoida cronica sau depresie majora

16-08-2021
Un visator
Nu este medic/terapeut
Un visator
In 2010 am ajuns prima data la psihiatru cu urmatoarele simptome.ma simteam fermecat si ca imi face nu stiu cine si cu ce vrăji nu dormeam in ultimul timp mai deloc beam alcool totul zic ca se trage din copilărie am avut o vrăjitoare lângă noi care ne făcea tot felul de lucruri nu mie tuturor copiilor si vecinilor si m-am dus în alta parte sa vad ce spune alta babă si a inceput asta sa imi spui ca am nu stiu ce farmece făcute si am inceput sa fac atacuri de panica anxietate generalizate cand am fost consultat prima oară nici nu prea am vorbit mai mult a vorbit fratele si cu mama in fine primul diagnostic depresie majora cu un inceput de schizofrenie 15 20 a spus medicul am inceput sa beau solian gramaj mare 2 sau3 sau chiar 4 luni m-am simțit si mai rau decat inainte sa beau antipsihoticul asta parca aveam episod psihotic de la el acum începusem să spun că am camere de luat vederi în casa ca am ca nu stiu ce este cu cardul meu de credit ca am pus numele pe el si sa ma duc la biserica si mai sunt multe pe care inainte nu le aveam dupa 4 5 luni am inceput sa ma simt mai bine dar am si baut alcool cu ele cred ca prin a 2 sau a3 luna iar prin a4 a5 luna iar am baut. mult nu le am baut 9 sau zece luni ca pe la a 6 a 7a luna am inceput sa inteleg ca nu este bine sa beau cu ele si dai dai mi am revenit chiar bine si le am intrerut brusc nu am stiut ca se intrerup gradat si am facut episod psihotic din cauza lor cu halucinații vizuale auditive si gândire deliranta care prima oară nu le am avut
5 comentarii
0
16-08-2021, ora 20:29
Un visator
Nu este medic/terapeut
Un visator
Tot eu sunt si pun continuarea subiectului de mai sus.dupa am inceput sa beau din nou solian cam 4 5 luni si mi am spus in sinea mea sa consult un alt medic pshiatru si mia prescris zyprexa nu imi aduc aminte bine de tot ce i-am spus dar mia pus diagnosticul de schizofrenie paranoida cronica cu care am rămas si azi si ma afecteaza foarte mult mi am facut pshioanaliza si pot spune ca nu este schizofrenie paranoida
2
16-08-2021, ora 21:25
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Din pacate, este. Continuati tratamentul si nu il mai intrerupeti ca faceti recadere. Primul pas este acceptarea bolii si de aici va va fi mult mai usor. Repetati-va ca acceptati boala, ingrijiti-va, luati tratamentul, mergeti la psihiatru si psiholog si va fi bine.
1
16-08-2021, ora 22:08
Un visator
Nu este medic/terapeut
Un visator
Iti multumesc pt sfat
1
16-08-2021, ora 22:09
Un visator
Nu este medic/terapeut
Un visator
Am inteles ca si tu ai baut sau bei antipsihotic sau ma înșel?clară.p
2
16-08-2021, ora 23:26
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Da. In fiecare zi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul