Buna seara cum pot scapa de voci
Buna seara sa va prezint cazul meu sunt barbat am varsta de 28 ani si de la 25 ani sufar de schizofrenie paranoida, problema mea sunt urmatoarele, aud voci ziua mai rar dar seara le aud mai mult.am si ganduri, halucinatii vizuale, si simpome la ochii si uneori imi da o stare de suparare de zici ca a cazut cerul pe mine de oftez mereu, problema mea cea mare sunt vocile, cum pot scapa de ele, am incercat fel si fel de tratamente dar fara nici un folos, momentan sunt pe doza de 800 solian partial mi.au disparut ziua dar seara e mai greu...aveti idee de ce? Ma gandeam ca din februarie sa ma bag pe leponex...voi ce parere aveti o sa imi dispara toate aste daca voi trece pe leponex ma refer la voci, halucinatii vizuale ganduri si simptome.de retinut ca sunt niste simptome foarte deranjante.ce alte antipshiotice cunoasteti care sa mearga bine pe simptomele schizofreniei paranoide...mentionez ca, cu doza de 800 de solian nu imi vb chiar asa mult ziua dar seara e necazu mare simptome, voci etc...voi ce spuneti?
1 comentarii
Cred ca dv v-am raspuns pe Facebook messenger
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Am doar 18 ani...Nu accept asta!:( partea I
- 8E posibil ca diagnosticul de schizofrenie sa nu fie corect?
- 21O viata scindata...experienta schizofreniei
- 2hypersomnie -sfatul unui medic
- 3tulburare deliranta sau schizofrenie paranoida?
- 2aripiprazol
- 6Ce as putea sa fac?
- 9Tulburare afectivă bipolara sau scrizofenie paranoidă ?
- 4Schizofrenie paranoida rezistenta la tratament
- 15Schizofrenie Paranoida
- 6Ce mai luati pentru schizofrenie paranoida?
- 2Exista cod de diagnostic pentru schizofrenie paranoida ?
- 1Schizofrenie paranoidala
- 1Cum beneficiez de pensie de gradul III?
- 2Schizofrenie paranoida cronica
Mai multe informații despre: schizofrenia paranoida