Bună ziua!!am schizofrenie paranoida și 35 de ani

27-03-2022
Anaid2z
Nu este medic/terapeut
Anaid2z
M am imbolnavit de boala asta în urma cu 9 ani în primii doi ani nu m am tratat, iar după ce am început tratamentul au început sa se reduca simptomele pana în urma cu 1 an, când au dispărut de tot, am un soț, dar nu am copii, și nici loc de munca stau cu doua facultăți acasă. Acum nu știu sa renunț la injecția pe care o fac o data pe luna cu abilifly si la pastile(cipralex, depakine, rompakin)și sa concep un copil?sa renunț ka pensie și sa mi caut de munca?ce ma sfătuiți sa fac?
1 comentarii
1
27-03-2022, ora 11:16
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
1. Daca renuntati la pastile intrati in episod psihotic.
2. Daca acasa faceti toate activitatile perfect si credeti ca ati putea lucra, puteti sa va gasiti ceva de lucru si sa incercati 2 saptamani-o luna o perioada de proba. In niciun caz nu lasati pensia ca nu stiti daca puteti face fata.
3. Pe adeverinta cu apt de munca medicul de familie va scrie ca aveti schizofrenie. Interesati-va intai daca angajatorul va primeste cu asemenea boala.
4. Poate gasiti o slujba de 4 ore sa treceti de la gradul 2 de pensie la gradul 3 si pensia sa ramana aceeasi. Dar tot asa, cu o perioada de proba inainte sa vedeti daca rezistati.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul