Stare accentuată de rau

29-04-2022
Anonimul1000
Nu este medic/terapeut
Anonimul1000
Mie foarte rău și vreau să îmi închei socotelile cu viața!
Nu pot controla ce gândesc, am incontinuu gânduri de automutilare/autootravire, ai mei se cearta tot timpul, mie greata, nu pot manca, sunt foarte panicat și tresar la orice sunet!
Acum câteva zile era să mă calce trenul pentru că mă gândeam să îmi fac rău când ajung acasă și nenorocitul de șofer era cat paci sa mă lovească și m-am speriat foarte tare...
Vreau sa transced lumea fizică, aici nu exista decât suferință și viața e lipsită de sens..sunt diform și oamenii mă vorbesc pe la spate!
Am întrerupt tratamentul psihiatric pentru că eu nu sunt bolnav chiar daca sunt diagnosticat cu schizofrenie paranoidă și medicamentele îmi inhiba emoțiile și sunt cauza a multiple diformități...nu mai rezist și nu știu ce să fac!?
6 comentarii
2
29-04-2022, ora 16:47
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Rugati medicul sa va schimbe tratamentul psihiatric daca nu va e bine cu el. Exista mai multe optiuni. Curaj!
2
29-04-2022, ora 18:12
Anonimul1000
Nu este medic/terapeut
Anonimul1000
Nu știu dacă mă mai fac bine, as vrea sa mor și gata sunt obosit și îmi bate inima că un ceas stricat!
Ai mei se cearta continuu și nu mai suport!
Viața mea e un nonsens și nu vreau sa mai fiu povara pentru familie și societate înțelegeți mă!
2
29-04-2022, ora 19:07
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu ati vrea sa va internati vreo 2-3 saptamani sa scapati de familie si sa stati linistit pana cand vi se gaseste un tratament bun?
2
29-04-2022, ora 19:08
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Viața merită trăită. Cu un tratament adecvat poți depăși gândurile negative.. Nu ești responsabil pentru problemele părinților, ei trebuie să și le rezolve. Cel mult poți sta de vorbă cu ei și să le comunici că neînțelegerile dintre ei îți fac rău. Discută cu psihiatrul și relatează-i stările tale, ca să poată acționa în consecință. Ascultă-i sfaturile și ia tratamentul pe care ți-l prescrie, ca să poți funcționa în limitele normalității.
1
29-04-2022, ora 21:27
Anonimul1000
Nu este medic/terapeut
Anonimul1000
Mulțumesc pentru sfaturi!
1
30-04-2022, ora 20:42
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pai normal ca era sa te calce trenu daca ai mintea la tembelii ! Mecanicul de locomotiva (nu sofer), nu e nenorocit, tu esti fraier ca ai capul in nori. Si oricum nu vroiai sa termini ? Deci daca te calca, iti rezolva problema, deci nu vrei sa termini cu viata (si e f bine asa), ca altfel nu te deranja ca te calca trenul, te-am prins, deci nu vrei asta.

Stai la un loc cu suicidul ca nu e cazul, esti bolnav cobza ! Reia tratamentul ca e vai de capu tau daca nu-l reiei, du-te la medic, spune tot si se va rezolva.
Parca e o moda de la un timp, cum moare pisica "aoleu termin cu viata asta", m-a parasit gagica "aoleu termin cu viata".
Terminati-va cu porcariile astea si incercati sa rezolvati problemele.

Daca si numai daca exista o boala incurabila, netratabila care chinuie la infinit, atunci sunt deacord cu dusu naibii (daca acel om doreste asta), ca doar nu traiesti sa suferi ca oricum apoi sa te duci tot naibi, dar nu in alt caz !
Tu nu esti in cazul asta, deci i-ati gandul.

Viata e lipsita de sens ca esti bolnav si iti fura viata, si o percepi artificial neagra. Fi baiat destept si trateaza-te.

Trateaza-te bucura-te de ce poti face, un film, un joc, un telefon, o plimbare, o discutie cu un prieten, etc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: