Anticonceptionalele pot schimba mirosul si gustul?
Buna seara!
As vrea sa stiu daca este posibila schimbarea gustului si mirosului in urma utilizarii contraceptivelor.
Mentionez ca am luat Janine timp de 6 luni.
Prietenul meu mi-a spus ca nu mai am acelasi gust si miros si a observat aceasta schimbare inca din luna martie, cand am inceput sa iau anticonceptionalele.
As vrea sa stiu daca se poate modifica si mirosul respiratiei sau doar cel al pielii si al secretiei vaginale...el nu-mi da chiar toate detaliile, iar eu nu simt aceasta schimbare.
Din cauza ei avem raporturi sexuale foarte rare si scurte, din care lipseste preludiul. Am observat ca evita sa ma sarute.
Ce alte cauze ar putea exista? Nu am probleme cu dantura, insa ma gandesc ca ar putea avea legatura cu infectia Gardenerella Vaginalis pe care o tot tratez de ceva vreme sau cu o alta infectie pe care nu am identificat-o inca.
La ce cabinet as putea merge pentru un set de investigatii?
As vrea sa stiu daca este posibila schimbarea gustului si mirosului in urma utilizarii contraceptivelor.
Mentionez ca am luat Janine timp de 6 luni.
Prietenul meu mi-a spus ca nu mai am acelasi gust si miros si a observat aceasta schimbare inca din luna martie, cand am inceput sa iau anticonceptionalele.
As vrea sa stiu daca se poate modifica si mirosul respiratiei sau doar cel al pielii si al secretiei vaginale...el nu-mi da chiar toate detaliile, iar eu nu simt aceasta schimbare.
Din cauza ei avem raporturi sexuale foarte rare si scurte, din care lipseste preludiul. Am observat ca evita sa ma sarute.
Ce alte cauze ar putea exista? Nu am probleme cu dantura, insa ma gandesc ca ar putea avea legatura cu infectia Gardenerella Vaginalis pe care o tot tratez de ceva vreme sau cu o alta infectie pe care nu am identificat-o inca.
La ce cabinet as putea merge pentru un set de investigatii?
2 comentarii
Nu contraceptivele iti modifica gustul si mirosul.Daca ai un miros urat al gurii [ halena ] si spui ca nu ai probleme cu dantura, atunci poate fi de la stomac sau de la ficat.Mergi la un control la gastroenterolog.Daca stii ca esti o fata curata, respecti igiena personala, fii atenta ca nu cumva racirea relatiei dintre tine si partener sa aiba in spate alte motive, mai serioase, nu mirosul si gustul tau.Numai bine!
Drhouse are mare dreptate.Stomacul iti poate crea probleme cu mirosul urat al gurii.Si eu cred ca altele sunt motivele distantei care s-a instalat intre voi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3novynette... au efectul scontat aceste anticonceptionale?
- 106Anticonceptionalele si menstruatia
- 2prolactina
- 2Cat de eficinte sunt anticonceptionalele tip mercilon luate in locul postinorului?
- 4anticonceptionale si sunatoarea
- 12anticonceptionalele si orgasmul
- 4iau anticonceptionale.. exista vreun risc sa raman insarcinata?
- 3pilulele karisa cand incep sa fie eficiente?
- 3calmant forte contra anticoceptionale
- 4menstruatia nu mi-a venit; vomit in fiecare seara si ametesc
- 9sub semnul intrebarii!!
- 4am mai luat o buna perioada de timp anticonceptionale, la varsta de 17 ani la recomandarea medicului
- 4Anticonceptinale
- 5la 2 ore dupa ce am luat logest, am vomitat
- 2anticonceptionalele rezolva problema acneei
- 3melleva 35 timp de 8 luni, menstruatia imi intarzie
- 1Pilule contraceptive pt prima data
- 1Administrare anticonceptionale
- 8Doza dubla de anticonceptionale - efecte
- 0anticonceptionale cu concentratie scazuta de estrogen?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: