dupa cat timp putem renunta la prezervativ... daca iau Mercilon?

am inceput sa iau mercilon si medicul mi-a spus ca 3 luni mai trebui folosit prezervativul. am mai intrebat pe la farmacii iar acolo raspunsurile au fost atatea cate farmaciste mi-au raspuns. as vrea sa stiu pana la urma dupa cat timp putem renunta la prezervativ. va multumesc
3 comentarii

si altceva. am luat pastila de a doua zi.postinor si nu am avut nici o scurgere cum ma avertizat farmacista la cateva zile. asta ce mai inseamna?

Aţi luat şi Mercilon şi Postinor ? Se pare că ar fi foarte oportun să mergeţi la o consiliere de planificare familială.
Până atunci, nu mai luaţi Postinor ori alte medicamente, în special hormonale, fără sfatul medicului. Mercilon luaţi în continuare dacă l-aţi început. Nu este nevoie de prezervativ.
Până atunci, nu mai luaţi Postinor ori alte medicamente, în special hormonale, fără sfatul medicului. Mercilon luaţi în continuare dacă l-aţi început. Nu este nevoie de prezervativ.

postinor am luat inainte cu mult timp de a incepe sa iau mercilon. si daca nu am avut acea scurgere de care ma avertizat farmacista am zis ca poate primesc un raspuns si in acest caz. oricum nu le-am combinat ca stiu ca nu imi fac un bine ci din contra. multumesc mult pt raspuns.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce contaceptive sa iau?
- 1E mai sigur prezervativul?
- 5SOS cum sa scap definitiv de vaginita mea?
- 5cum se administreaza anticonceptionalele logest?
- 3vreau sa stiu cand pot sa fiu linistita ca nu voi ramane insarcinata?
- 3e necesara terminarea celui de-al doilea blister?
- 2daca nu am ciclu pot lua anticonceptionale, pot sa am ovulatie?
- 7Diane 35 si spotting
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 6ar trebui sa imi fac griji?
- 6anticonceptionale + bere, tigari?
- 4nu am luat pastila din prima zi... e ceva grav?
- 13Anticonceptionale ARTIZIA
- 10Anticonceptionale Artizia
- 5Administrarea corecta a anticonceptionalelor.
- 2Urgent! Anticonceptionale si raceala
- 5rezultat ecografie san
- 1Artizia si anticonceptionale
- 2anticonceptionale luate gresit
- 4Anticonceptionale din ziua a 8-a
Mai multe informații despre: Prezervativul Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: