Ce tip de anticonceptionale ?

05-11-2007
Chello
Nu este medic/terapeut
Chello
Buna ziua ( seara ). Ce tip de anticonceptionale ar trebui sa ia prietena mea daca nu vrea sa mearga la doctorul de familie sau la ginecolog sa-i prescrie o reteta ? ce ati ziceti ca ar fi indicat sa ia ? va multumesc anticipat.
5 comentarii
0
06-11-2007, ora 00:00
eo
Nu este medic/terapeut
eo
indicat este sa mearga la medic.nu se pune problema de vrut...sincer va spun.
0
06-11-2007, ora 00:00
Chello
Nu este medic/terapeut
Chello
Multumesc mult pentru raspuns dar asteptam altul.
0
08-11-2007, ora 00:00
lll
Nu este medic/terapeut
lll
indicat ar fi sa mearga la doctor dar eu am luat novynette si alte prietene de ale mele si astea nu ngrasa, mi-a zis doctorita mea.dar de ce nu vrea sa mearga la ginecolog?fiecare are teama asta, spunei si dute cu ea la un medic privat pt ca se comporta cu totul altfel decat la spital si nu ii trebuie trimitere de la medicu de familie daca consultatia e contracost.
0
05-11-2008, ora 13:03
ana_ox
Nu este medic/terapeut
ana_ox
Buna..am si eu o intrebare...are ceva daca am luat inceput pastilele si nu am luat in prima zi de menstruatie si am luato dupa ce mi-a trecut cu o zi.De cand incep sa am protectie?dupa 7 zile?
0
05-11-2008, ora 13:04
ana_ox
Nu este medic/terapeut
ana_ox
vroiam sa zic daca are ceva daca am inceput pastilele dupa o zi dupa ce mi sa terminat menstruatia si de cand incep sa am protectie?sorry
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •