este o posibila sarcina ?
buna!!! eu am luat anticonceptionale logest dar am fost plecata in starinatate si mi s'au terminat din pacate !! am luat folia pana la sfarsit, am facut pauza 7 zile si nu am mai avut sa reincep in a 8 zii o alta folie...deoarece eram dincolo si nu am avut de unde.. intrebarea mea este : e bine daka le'am luat dupa 3 zile de la pauza de 7 zile ?normal cam 5 zile dupa ciclul menstrual si nu am avut nici un contact sexual timp de 8 zile si apoi am avut sunt protejata?
raspunde'ti va rog
raspunde'ti va rog
8 comentarii
ar trebui sa va luati un test de sarcina. e posibil
am facut dupa 5 zile de la contact si dupa 9 zile din nou si nimic...testul negativ
astept menstruatia sa apara
astept menstruatia sa apara
Nu se vede chiar in primele zile la testul de sarcina. Multa sanatate. Ce varsta aveti?
18...
astept menstruatia mai sunt 4 zile
si voi vedea dupa...
sper sa nu fie nimikc ca eu am luat anticonceptionalele in continuare... si dupa pauza de 8 zile am mai stat 3 zile ca nu am avut de unde sa cumpar !
nu am avut contacte sexuale mai mult de 2 luni.. si knd le-am luat din nou mi'a spus sa ma protejez 8 zile si e in ordine dar mi'e frica
astept menstruatia mai sunt 4 zile
si voi vedea dupa...
sper sa nu fie nimikc ca eu am luat anticonceptionalele in continuare... si dupa pauza de 8 zile am mai stat 3 zile ca nu am avut de unde sa cumpar !
nu am avut contacte sexuale mai mult de 2 luni.. si knd le-am luat din nou mi'a spus sa ma protejez 8 zile si e in ordine dar mi'e frica
Sunteti foarte tanara si aceasta perioada este aproape cea mai fertila. asa ca va rog sa aveti grija sa va protejati cum trebuie la viitoarele contacte sexuale, iar daca nu aveti protectie (anticonceptionale. prezervativ etc.) mai bine evitati contactul sexual recurgand la alte metode auxiliare.
la ce varsta v-ati inceput viata sexuala?
17, multumesc de sfaturi !~ dar m'am protejat am facut'o dupa 8 zile d knd am reluat anticonceptionalele, dar totusi sunt ingrijorata
Lasati ca va fi bine. Asteptati menstruatia linistita si nu fiti stresata pentru ca stresul poate intarzia mestruatia!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5problema neobisnuita cu anticonceptionalele
- 4in legatura cu anticonceptionalele...
- 3care este perioada maxima in care se pot folosi anticonceptionalele?
- 4pericol de sarcina
- 6anticonceptionale fara ciclu
- 8Schimbare anticonceptionale
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 7sunt insarcinata?
- 3exista vreo posibilitate de a ramane insarcinata?
- 3ora la care trebuie sa iau pastila
- 0am ramas insarcinata?
- 5posibil sarcina
- 2anticonceptionale
- 1Posibila sarcina ?
- 11Va rog sa-mi raspundeti: exista posibilitatea unei sarcini?
- 6posibil sa fiu insarcinata?
- 0informatii contraceptive Milligest
- 0Dureri de sani, sani mariti ca volum. Posibila sarcina?
- 2Posibil sarcina?
- 2Poate fi o sarcina?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: