lipsa menstruatie dupa anticonceptionale
buna ziua as avea si eu o intrebare...
am luat anticonceptionale yasmin 3 ani(cu pauze)pt ovare polichistice(pe fiecare ovar aveam 2-3 chisturi), in luna ianuarie am fost din nou la ginecolog si in urma ecografie d-na dr mi-a spus ca am in jur de 10 chisturi de aprox 8 mm pe ovarul drept cel stang fiind curat. nu mi-a dat niciun tratamen, a zis ca sa incercam 6 luni sa facem bebe si daca nu raman insarcinata o sa imi dea ceva pt stimulare ovariana. in luna ianuarie am luat utima cutie si am avut menstruatie din data de 26 ianuarie pana in 2 feb problema este ca de atunci nu am mai avut mentruatie si au trecut aproape 2 luni.este normal?
la inceputul lunii martie am facut un test de sarcina si era negariv, mentionez ca in tot timpul asta nu ne-am protejat.oricum ma gandesc ca daca nu am menstruatie nu este posibil sa raman inca insarcinata
am luat anticonceptionale yasmin 3 ani(cu pauze)pt ovare polichistice(pe fiecare ovar aveam 2-3 chisturi), in luna ianuarie am fost din nou la ginecolog si in urma ecografie d-na dr mi-a spus ca am in jur de 10 chisturi de aprox 8 mm pe ovarul drept cel stang fiind curat. nu mi-a dat niciun tratamen, a zis ca sa incercam 6 luni sa facem bebe si daca nu raman insarcinata o sa imi dea ceva pt stimulare ovariana. in luna ianuarie am luat utima cutie si am avut menstruatie din data de 26 ianuarie pana in 2 feb problema este ca de atunci nu am mai avut mentruatie si au trecut aproape 2 luni.este normal?
la inceputul lunii martie am facut un test de sarcina si era negariv, mentionez ca in tot timpul asta nu ne-am protejat.oricum ma gandesc ca daca nu am menstruatie nu este posibil sa raman inca insarcinata
1 comentarii
Este indicat sa semnalati medicului Dvs.ginecolog situaţia respectiva.Acesta va decide tratamentul pe care îl aveţi de urmat.Lipsa menstruatiei se semnaleaza in situaţia in care este un dezechilibru hormonal sau o sarcina.Practic, in cazul in care nu sunteţi gravida ar fi indicat sa aveţi menstruatie si, aşa cum mentionam mai sus, trebuie sa mergeţi la medicul ginecolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am inceput sa ma ingras de la contraceptive
- 2iau anticonceptionale si totusi nu mi-a venit :(
- 16LO-FEMENAL
- 2Daca am intarziat 2 ore sa iau pastila in prima saptamana?
- 4in legatura cu anticonceptionalele...
- 5Yasmin sau Microgynon - sunt foarte nehotarata
- 4Pot exista diferente intre anticonceptionale?
- 4se pot intretine relatii sexuale dupa prima pastila?
- 3de cateva ori am uitat sa le iau, am luat ziua urmatoare doua
- 7Nerespectarea programului de anticonceptionale
- 10pot avea contact sexual, nu voi ramane insarcinata?
- 20pastila rigevidon uitata
- 10Anticonceptionale Artizia
- 6Pot sa iau Prostinor si anticonceptionale in acelasi timp?
- 2Reluare anticonceptionale?
- 1am intarziat prima pilula
- 1Logest - a doua folie
- 2anticonceptionale bellara, prima administrare
- 0Despre anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor absenta menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: