Durere de dinţi după implant
Buna ziua, sunt in Mexic de ani buni ai am o problema: acum 8 luni mi-am pus un implant măsea, totul a decurs bine dar după ce s-a vindecat si a trebuit sa imi ia amprenta pentru a face coroana, doctorul ma anesteziat jumătate de gura si a folosit tip aţa in jurul gingiei la implant conform procedurii, totul bine dar in acceasi zi dupa o ora a început sa ma doară gâtul, urechea si timpanul din partea opusa unde mi-a făcut anestezia ai dupa 2 zile am început sa am toti dinţii sensibili când mâncam, când bea rece sau cald ai durerea a început sa se intensifice mai rau, dupa 4 zile deja nici medicamentele de calmare nu mai făceau fatza (, M-am dus la medic si nu îşi explica de ce am sensibilitatea asta la toti dinţii aşa se puternica, mi a scos şurubul care era inserat in implant ( nu ma durut) M-au spălat bine acolo, gingia ss vedea bine, mi a făcut radiografie si gingiile înăuntru la oase se vedeau inflamate la nivelul rădăcinii, caninul de lângă măsea dar implantul nu era inflamat ! Mi au dat antiinflamatorii o injecţie puternica si antibiotice 7 zile ai pastile sub limba pentru a atenua durerea! E a doua zi de când beau tot si încă ma dor dinţii! Ce ar putea fi? Menţionez ca de partea cealaltă a maxilarului durerea nu a ajuns la masele ! Mulţumesc
2 comentarii
va rugam sa atasati radiografia pe care o aveti. Am nevoie de mai multe date pentru a explora care pot fi cauzele.
Cred ca este vorba de o infecţie la mai multi dinti care teebuie tratată cu răbdare si cu medici specialişti, eventual un chirurg bmf! Încearca tramadol daca ai dureri chiar asa groaznice, pe mine m-a ajutat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri mereu sau doar de moment?
- 50Durere masea cu nervul scos. Ce ar fi de facut?
- 33Implant pe teren nepregatit?
- 12Pot sa imi pun implant dentar?
- 5durere dinti extinsa
- 4Implant dentar si anestezia
- 2Ma doare maseaua
- 0Sunt 6 zile de cand mi-am scos nervul la o masea si tot ma doare
- 0durere dinte dupa introducerea pastei de devitalizare
- 1durere de masea
- 1Durere Masea curatata.
- 1durere dentara
- 0Durere masesa
- 1Durere dinti fata dupa extractie molar 3
- 1Durere netratata
- 1Am doua măsele una lângă alta si nu stiu care dintre ele ma doare
- 4Implant la aproape 20 de ani
- 1Problema lucrare veche
- 1Am platit pentru 6 implanturi dar vizibile sunt doar 4, pe radiografie rezulta 6
Mai multe informații despre: Durerea de dinti implantul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: