Implant detar fara tratament antibiotic.
Buna seara!
In urma cu cateva zile mi-am pus si eu un implant in partea stanga sus in locul primului premolar. Inserarea implantului a decurs fara probleme, lucrul care ma macina ar fi ca locuiesc cu logodnicul meu care are o infectie Clostridium si nu mi-am dorit sa risc si sa iau antibiotic acum dupa implant… Medicul dentist ar fi vrut sa imi prescrie Augmentin 5 zile insa mi-a inteles problema si a ramas doar la antiinflamator. Mi-a spus de asemenea ca nu ar trebui sa fie probleme daca voi avea o igiena ok. As vrea sa va intreb daca riscul de infectie e mare avand in vedere ca nu am luat antibiotice… si daca riscul e prezent mai mult in primele zile sau pe o perioada mai mare. Tin sa mentionez ca dupa inserarea implantului nu am simtit absolut nimic, nici nevoia de a lua antiinflamator. Nu s-a umflat si nu simt niciun fel de durere. Gingia are intr-adevar o culoare rosu inchis spre mov in partea de sus, dar nu imi dau seama daca de la anestezie.
Multumesc frumos!
In urma cu cateva zile mi-am pus si eu un implant in partea stanga sus in locul primului premolar. Inserarea implantului a decurs fara probleme, lucrul care ma macina ar fi ca locuiesc cu logodnicul meu care are o infectie Clostridium si nu mi-am dorit sa risc si sa iau antibiotic acum dupa implant… Medicul dentist ar fi vrut sa imi prescrie Augmentin 5 zile insa mi-a inteles problema si a ramas doar la antiinflamator. Mi-a spus de asemenea ca nu ar trebui sa fie probleme daca voi avea o igiena ok. As vrea sa va intreb daca riscul de infectie e mare avand in vedere ca nu am luat antibiotice… si daca riscul e prezent mai mult in primele zile sau pe o perioada mai mare. Tin sa mentionez ca dupa inserarea implantului nu am simtit absolut nimic, nici nevoia de a lua antiinflamator. Nu s-a umflat si nu simt niciun fel de durere. Gingia are intr-adevar o culoare rosu inchis spre mov in partea de sus, dar nu imi dau seama daca de la anestezie.
Multumesc frumos!
1 comentarii
Buna ziua,
administrarea de antibiotice dupa inserarea unui implant, de cele mai multe ori nu este necesara. Din cele relatate de dvs, nu cred ca ar trebui sa va ingrijorati prea tare.
Daca totusi apare durere sau simtiti nevoia sa va consulte cineva, apelati la medicul dvs dentist.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs. sau apropiaților dvs., pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună din 2007
.
administrarea de antibiotice dupa inserarea unui implant, de cele mai multe ori nu este necesara. Din cele relatate de dvs, nu cred ca ar trebui sa va ingrijorati prea tare.
Daca totusi apare durere sau simtiti nevoia sa va consulte cineva, apelati la medicul dvs dentist.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs. sau apropiaților dvs., pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună din 2007
.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Recomandare cabinet - implanturi dentare
- 33Implant pe teren nepregatit?
- 4Implant dentar si anestezia
- 9costul unui implant dentar
- 1opinii despre implantul dentar?
- 1lucrare cu implanturi
- 3problema implant?
- 4Implant dentar din zirconiu. Merita?
- 6Implantul dentar poate inlocui aparatul dentar?
- 5implant incisiv lateral superior..este posibil??!?
- 2Ce efecte negative poate avea scoaterea unui implant pus acum 10 ani ?
- 1Nedumerire coroana implant dentar
- 3Mini implanturi dentare
- 1Sfaturi si optiuni pentru inlocuirea a 3 molari alaturati lipsa cu implanturi dentare
- 2Ce specializare are doctorul care pune implanturi dentare
- 1Problema lucrare veche
- 0Alergie la implant dentar e posibil după 2 luni
- 1Implanturi dentare calitate/pret
Mai multe informații despre: implantul dentar implant dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: