As vrea sa imi fac implant dentar
Buna,
As vrea sa imi pun implat dentar, a fost cineva la aceasta clinica crystaldentalclinic.ro ?
Daca lucreaza bine, si daca sunt cat de cat ok la bani.
Multumesc.
As vrea sa imi pun implat dentar, a fost cineva la aceasta clinica crystaldentalclinic.ro ?
Daca lucreaza bine, si daca sunt cat de cat ok la bani.
Multumesc.
2 comentarii
Inainte sa-ti aplici un implant dentar trebuie sa sti exact ci ti-l pune. Trebuie sa te informezi daca este doar un dentist sau stomatolog( care pun implante in urma absolvirii unui curs cu hand - on pe mandibula de porc) sau iti aplica acest implant un chirurg de maxilo - faciala sau dento - alveolara care au in spate o experienta clinica de 5 respevtiv 3 ani de clinica universitatra. Nu doar aplcarea implantului conteaza ci si evaluarea pacientului pre si post operator, de aceea eu sincer iti recomand ca acea persoana care iti aplica implantul sa fie un chirurg (dentoalveolar sau maxilo-facial).
Buna. Eu mi-am pus 2 implanturi dentare anul trecut si sunt extrem de multumita de ele. Intradevar, medicul la care am fost, a facut si Medicina Generala, si avea competenta si in Chirurgie. Nu era un simplu stomatolog care a facut un curs de implantologie (cum fac multi din ziua de azi). Pana sa vin la el (printr-o recomandare), am avut o situatie neplacuta la scoaterea unei masele de minte. Celelalte mi le-am socs la el, si vreau sa va spun ca a fost incomparabil. La una din ele m-am umflat putin, dar mi-a explicat inainte ca este posibil sa se umfle deoarece maseaua nu era iesita, era doar in os, si avea o pozitie foarte proasta. Si a fost nevoit sa frezeze putin in os. Dar, in rest a fost totul ok. Si este si o persoana cu care poti comunica, iti explica tot ce vrei sa stii. Asta am apreciat. Iti expune toate variante posibile, si te indruma la varianta cea mai sanatoasa. Il recomand cu incredere! Si cum a spus si murry, important este sa fie chirurg!! Nu va lasati pe mana oricui, si nici influentati de ofertele de pe groupon, sau alte site-uri... Cererti pareri avizate! Intrebati persoane care au fost acolo, si au fost multumite de rezultat!
O zi frumoasa!
O zi frumoasa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Lucrare dentara sau nu?
- 3implant dentar
- 8Care este cea mai sigura si simpla metoda de a avea o alta masea?
- 8implantul meu misca
- 3Implant dentar + claustrofob
- 12Pot sa imi pun implant dentar?
- 1se poate face un implant?
- 5Implant molar de minte
- 1Suruburi puse oblic
- 2Culoare implant
- 4Implant dentar din zirconiu. Merita?
- 6Implantul dentar poate inlocui aparatul dentar?
- 5lipsa masea
- 2Ce efecte negative poate avea scoaterea unui implant pus acum 10 ani ?
- 1Nedumerire coroana implant dentar
- 3Inlocuire dinte stramb cu implant
- 5Durere după montarea bontului de vindecare
- 1Doua implanturi alaturate. Pot fi inserate la o distanta de cateva luni unul de altul?
- 2Durere bonturi de transfer/amprenta
- 2Implant dentar la 0.5 mm de nervul alveolar inferior
Mai multe informații despre: implantul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: