Suruburi puse oblic
Buna ziua, dupa implantul suruburilor la molarii dreapta jos, am avut durere la canin in partea dreapta. La radiografie s-a evidentiat faptul ca un surub era chiar langa radacina caninului, pus oblic, iar celelalte 2 suruburi erau si ele puse f aproape unul de celalalt, tot oblic. Sa merg inainte cu implantul sau trebuie repozitionate suruburile?
1 comentarii
Salut!
Pozitionarea implantelor oblic asa cum se vede in radiografia de mai sus nu reprezinta o problema, probabil au fost puse in aceasta pozitie pentru a se putea ancora in cat mai mult os. Pentru aceasta situatie exista bonturi protetice angulate care sunt menite sa corecteze aceasta usoara oblicitate a implanturilor. Referitor la durere, aceasta nu este normala daca dureaza mai lult de 2-3 zile. In mod normal dupa inserarea unui implant durerea se rezuma la o usoara jena post chirurgicala.
Pozitionarea implantelor oblic asa cum se vede in radiografia de mai sus nu reprezinta o problema, probabil au fost puse in aceasta pozitie pentru a se putea ancora in cat mai mult os. Pentru aceasta situatie exista bonturi protetice angulate care sunt menite sa corecteze aceasta usoara oblicitate a implanturilor. Referitor la durere, aceasta nu este normala daca dureaza mai lult de 2-3 zile. In mod normal dupa inserarea unui implant durerea se rezuma la o usoara jena post chirurgicala.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 39Am nevoie de implant dentar
- 3implant dentar urgent
- 4dental pins
- 7riscuri la implanturi
- 1Implant dentar - sfaturi, informatii
- 1implant-locul caninului..
- 2As vrea sa imi fac implant dentar
- 1amanare descoperire implant
- 2lipsa canin
- 3Inlocuire dinte stramb cu implant
- 5bonturi implant
- 2Durere de dinţi după implant
- 4Ce implant sa pun pentru sistemul Fast & Fixed?
- 1Mi-am facut un implant si la nici doua luni mi-a cazut
- 94 implanturi dentare
- 2Gingii umflate și dureroase după implantul dentar
- 2Diferente intre implanturile dentare INNO si Nobel Replace si Nobel Parallel
- 2Problema implant
- 2Bont protetic care iese din implant
- 4Coroana dentara
Mai multe informații despre: implantul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: