Puls marit uneori palpitatii, hernie hiatala
Buna ziua de mult timp nu gasesc o rezolvare si uneori ma duc cu gandul ca viata mea e scurta.28 ani cam sedentar 75kg.dupa zeci de controale la diferiti medici cardiologi psihologi psihiatri gastrologi...tot rau ma simt.Simptome puls mare din senin ultima data am ajuns la spital cu puls 200 iar tensiunea 13 ma linistit cu betaloc sau metoprolol nu mai stiu sigur.in urma investigatiilor nu mi sa gasit nimic la inima si sa iau metoprolol 25mg la nevoie si magneb6 vreo 3luni.la gastolog am ajuns pt ca dupa ce mancam mi se facea rau(ragai foarte des)acolo mia gasit o usoara hernie hiatala si so las in pace...acuma la 2 3 zile iau 25mg de metoprolol, sa fie de la hernia hiatala ma doare si in capul pieptului daca apas ultimul medic cardiolog a spui ca asta e cauza si mi a dat sa iau omez si metocropramid dar fara rezultat.nu mai stiu ce sa fac mie frica ca o sa mor din cauza asta.probabil o sa merg iar la alt control si o sa mi se zica ca nu am nimic
2 comentarii
Salutare! Ai rezolvat cu hernia hiatala? Vreau un raapuns t rog, aceleasi simptome le am si eu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ulcer fiere hemoroizi? stare generala ff proasta dimineata in general
- 13am fost diagnosticata cu hernie hiatala
- 12dureri abdominale
- 7Rog un raspuns de specialitate urgent;colon iritabil
- 1hernie hiatala
- 0hernie hiatala mixta
- 3hernie hiatala
- 0Hernia hiatala
- 0urgent - s-a operat cn de hernie hiatala?
- 2Hernie hiatala?
- 4Hernie hiatala-
- 2Pulsatii burta zilnice
- 6Endoscopie pentru gastrita -rugaminte
- 0Operatie hernie hiatala
- 1Hernie gastrica transhiatala!!
- 10Operatie hernie hiatala reflux biliar!
- 4Hernie hiatala rog ajutor.
- 5Rezulat gastroscopie, va rog frumos o părere
- 1Stări de rău de la stomac
Mai multe informații despre: Hernia hiatala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: