Probleme respiratie, aer sec
de 3 zile, am niste stari foarte nasolae, pe langa faptul ca am hernie hiatala care ma sufoca, cateodata am o senzatie de aer rece respirat si sec (fara oxigen), si simt ca nu pot sa respir ca nu imi ajunge aerul in plamani, si ma tine ceva in piept si in gat o senzatie de apasare, (posoibl sa fie si de la hernie aceasta apasare), ciudat este ca nu pot sa respir si urechiile mi se infunda-desfunda si parca se aude un fel de suierat in urechi cand am urechile infundate, si incep sa respir repede si sa tremur, iar dupa ce am aceste simptome intru in panica si ma agit, ar putea sa fie o boala la plamani, sau lipsa de calciu vreau sa mentionez ca nu ama vut niciodata lipsa de calciu mereu am avut calciu in plus, va rog ajutati-am cu un sfat, am fost si la municipal la urgenta la ekg nu a iesit nimic rau, radiografia e palamni a fost buna, tensiunea 12, respir 100%, ar putea sa fie niste simple crize de calciu ?
1 comentarii
Bună seara! Senzația de apăsare/constricție toracică este de la hernia hiatală, ar trebui rezolvată chirurgical și nu veți mai avea nici probleme respiratorii. O seară liniștită!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6corp strain in gat
- 6Crize de respiratie!
- 4Insuficienta respiratorie cronica latenta
- 6flegma in gat, dureri musculare, respiratie greoaie
- 1respiratia cronica
- 13corzi vocale
- 6insuficienta respiratorie, astm bronsic
- 4Respir doar pe o nara fosa nazala
- 2Durere in zona pectorala la respiratie
- 11nu stiu ce sa fac
- 3hernie hiatala
- 9stari de rau, respiratie rece, dureri in ceafa insotite de stari de lesin, balonare.
- 8Nu pot respira bine
- 14Glicemie, ameteala, durere de spate si ceafa, probleme respiratie, respiratie in somn
- 2Pulsatii burta zilnice
- 0Hernei hiatala axiala, reflux gastric si biliar!
- 1Hernie hiatala
- 1Stări de rău de la stomac
Mai multe informații despre: Hernia hiatala Insuficienta respiratorie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: