operatie hernie hiatala
buna seara as dorii sa stiu si eu, cat costa o operatie de hernie hiatala, va rog cn care a facut aceasta opretie
6 comentarii
Dami un mesaj pe privat cu un numar de telefon si o sati transmit cat ma costat pe mine operatia prin care mi sa pus plasa abdominala.
In primul rand iti trebuie trimitere de la medicul de familie dupa care fiecare da cat isi permite, iar plasa abdominala este gratuita.
In primul rand iti trebuie trimitere de la medicul de familie dupa care fiecare da cat isi permite, iar plasa abdominala este gratuita.
nu stiu ce fel de operatie ai facut tu abdominala, eu de hernie hiatala
Mie mi sa rupt operatia sau mai exact peretele abdominal si intestinele dadeau sa iasa afara se numeste medical eventratie, si pt asta mi sa pus plasa abdominala care sa tina intestinele in cavitatea lor, si pt ca muschii nu mai puteau tine cusatura operatiile mele au 30cm.
incerc sa aflu un pret pt aceasta operatie dar cred ca nimeni nu a facut operatia asta de genuHERNIE HIATALA
Buna ziua!
Am o hernie hiatala mixta, dimensiune 6-7 cm si e necesara o interventie chirurgicala.
Intrebarea mea este : poate fi operată laparoscopic ?
Multumesc!
Am o hernie hiatala mixta, dimensiune 6-7 cm si e necesara o interventie chirurgicala.
Intrebarea mea este : poate fi operată laparoscopic ?
Multumesc!
ati facut operatia? daca raspunsul este afirmativ, cum va simtiti. Eu trebuie sa o fac pentru o hernie hiatala de 15 cm si nu stiu la ce sa ma astept. Daca se poate, cat v-a costat ! Multumesc anticipat pentru raspuns !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7hernie hiatala la stomac mica-medie cu boala de reflux
- 3hernia hiatala
- 14Gastrită de reflux biliar
- 13am fost diagnosticata cu hernie hiatala
- 1Probleme respiratie, aer sec
- 1Hernie Hiatala la varsta de 17 ani!
- 4Hernie hiatala
- 4Hernie hiatala.
- 2Pulsatii burta zilnice
- 6Boala de reflux si hernie hiatala
- 2Probleme digestie
- 4Probleme de sanatate, aer în exces în stomac și eliminare de gaze
- 0Hernie hiatala
- 10Operatie hernie hiatala reflux biliar!
- 2Hernia hiatală, tratament, operație
- 2Junghiuri la inima si parca se umfla ceva inauntru
- 2Hernie hiatală, reflux gastroesofagian, colon iritabil
- 4Hernie hiatala rog ajutor.
- 1Stări de rău de la stomac
Mai multe informații despre: Hernia hiatala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: