Junghiuri la inima si parca se umfla ceva inauntru
![Anonim878](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, am 35 de ani, barbat
De 3 luni au inceput usoare dureri pe parti, in abdomenul inferior, care s-au transformat in borboroseli si parca ceva se umfla inauntru.Dupa toate acestea au inceput si junghiuri la inima si in spate, cateodata ma doare toata partea stanga a corpului, parca ma dor toate.Am facut
Ecografie abdominala -aer in stomac, splina e ok, pancreasul nu s-a vazut din cauza aerului din stomac
Colonoscopie-totul ok
Gastroscopie-o usoara gastrita prima data apoi am repetat nu mi-a mai spus de gastrita, doar de o hernie hiacala
ct-rinichi, un mic chist la rinichiul drept
Ekg si ecocardiografie, a spus ca e ok si sa revin peste doua luni cu analize amanuntite
Analizele de sange au iesit bn
Cu toate astea, ma simt din ce in ce mao rau
Am eliminat gluten, zahar, alcool, cafea
Va multumesc frumos
De 3 luni au inceput usoare dureri pe parti, in abdomenul inferior, care s-au transformat in borboroseli si parca ceva se umfla inauntru.Dupa toate acestea au inceput si junghiuri la inima si in spate, cateodata ma doare toata partea stanga a corpului, parca ma dor toate.Am facut
Ecografie abdominala -aer in stomac, splina e ok, pancreasul nu s-a vazut din cauza aerului din stomac
Colonoscopie-totul ok
Gastroscopie-o usoara gastrita prima data apoi am repetat nu mi-a mai spus de gastrita, doar de o hernie hiacala
ct-rinichi, un mic chist la rinichiul drept
Ekg si ecocardiografie, a spus ca e ok si sa revin peste doua luni cu analize amanuntite
Analizele de sange au iesit bn
Cu toate astea, ma simt din ce in ce mao rau
Am eliminat gluten, zahar, alcool, cafea
Va multumesc frumos
2 comentarii
![tassevasi](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Cititi cu multa atentie despre Simdromul Roemheld de pe net, tot ce vi se intimpla este foarte bine descris aici, toate simtomele si palpitatiile sunt ca urmare a balonarilor (bolboroseli cum spuneti) si a herniei hiatale, va dau un pont, nu mai mincati ciorbe o perioada, ptr ca au multe legume si carne ce ajuta la procesul de fermentatie si balonare , acestea la rindul lor produc palpitati si senzatia de rau. Consumati alimente consistente, carne fripta, oua, brinzeturi si alimente ce nu fermenteaza.
![Dr. Petre Muresan](/arata_img.php?img=cont_153123.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
În plus, recomand să mai consultați și un alt medic cardiolog.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6va rog sa ma ajutati, junghi in spate cu dureri de inima
- 3despre stomac
- 6Senzatie de nod in gat + disfagie prelungita
- 1hernie hiatala
- 6operatie hernie hiatala
- 0urgent - s-a operat cn de hernie hiatala?
- 4dau inhibitorii de pompa de protoni (gen Nexium, Controloc) dependenta?
- 0Inima imi da furnicaturi
- 3Junghi inima
- 4Hernie hiatala.
- 2Puls marit uneori palpitatii, hernie hiatala
- 2Pulsatii burta zilnice
- 6Boala de reflux si hernie hiatala
- 0Operatie hernie hiatala
- 10Operatie hernie hiatala reflux biliar!
- 2Reflux gastro esofagian cu tuse
- 1Boala de reflux și hernie hiatala mica
- 5Rezulat gastroscopie, va rog frumos o părere
Mai multe informații despre: Hernia hiatala junghiul la inima
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: