Hernie hiatala rog ajutor.

08-07-2022
netsky1984
Nu este medic/terapeut
netsky1984
Sufar de hernie gastrica transhiatrala cu reflux gastroesofagian si esofagita de reflux diagnosticata in urma cu 20 de ani.Singurul tratament recomandat de urmat a fost omez la 10 dimineata.Am tinut regimul si alimentatia recomandata timp de 11 ani.Ma simteam satisfacator.De cand am renuntat cat de cat la regim si aparand probleme(boala nu imi mai permite sa lucrez(eu am fost mecanic), nu am un loc de munca si am pierdut o pe mama in ianuarie anul acesta ea fiind singura care aducea un venit stabil in familie, ma refer la pensia ei.)Am fost de mic obligat sa imi intretin familia avand de cand ma stiu doar mama(tatal a decedat cand aveam cateva luni).Simt o incordare in organism motiv pt. care am ajuns sa iau xanax pt. relaxarea esofagului si a stomacului.Acum xanaxul nu ma mai ajuta la fel.Sunt intr o continua incordare.As dori un sfat de la un medic va rog sau de la cineva care a trecut sau trece prin boala.Va multumesc!
4 comentarii
0
09-07-2022, ora 01:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Jumatate de pastiluta de Anxiar pentru relaxarea esofagului si a stomacului, ai incercat?
0
09-07-2022, ora 11:40
netsky1984
Nu este medic/terapeut
netsky1984
Nu despre mine e vorba mai sus.Am scris despre problema unui prieten.O sa îl întreb dacă a încercat cu anxiar.
0
09-07-2022, ora 12:18
netsky1984
Nu este medic/terapeut
netsky1984
Dar că tratament ce mai poate lua?Ceva care sa i relaxeze mușchii stomacului și ai esofagului.
0
09-07-2022, ora 13:38
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sa incerce un antidepresiv care merge mai mult pe anxietate, gen Seroxat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: