Hernie hiatala rog ajutor.
Sufar de hernie gastrica transhiatrala cu reflux gastroesofagian si esofagita de reflux diagnosticata in urma cu 20 de ani.Singurul tratament recomandat de urmat a fost omez la 10 dimineata.Am tinut regimul si alimentatia recomandata timp de 11 ani.Ma simteam satisfacator.De cand am renuntat cat de cat la regim si aparand probleme(boala nu imi mai permite sa lucrez(eu am fost mecanic), nu am un loc de munca si am pierdut o pe mama in ianuarie anul acesta ea fiind singura care aducea un venit stabil in familie, ma refer la pensia ei.)Am fost de mic obligat sa imi intretin familia avand de cand ma stiu doar mama(tatal a decedat cand aveam cateva luni).Simt o incordare in organism motiv pt. care am ajuns sa iau xanax pt. relaxarea esofagului si a stomacului.Acum xanaxul nu ma mai ajuta la fel.Sunt intr o continua incordare.As dori un sfat de la un medic va rog sau de la cineva care a trecut sau trece prin boala.Va multumesc!
4 comentarii
Jumatate de pastiluta de Anxiar pentru relaxarea esofagului si a stomacului, ai incercat?
Nu despre mine e vorba mai sus.Am scris despre problema unui prieten.O sa îl întreb dacă a încercat cu anxiar.
Dar că tratament ce mai poate lua?Ceva care sa i relaxeze mușchii stomacului și ai esofagului.
Sa incerce un antidepresiv care merge mai mult pe anxietate, gen Seroxat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ulcer fiere hemoroizi? stare generala ff proasta dimineata in general
- 3despre stomac
- 3hernia hiatala
- 14Gastrită de reflux biliar
- 6Senzatie de nod in gat + disfagie prelungita
- 6simt pur si simplu inainte de a avea scaun, am dureri foarte acute, care imi taie respiratia
- 3hernie hiatala
- 0Hernia hiatala
- 1Hernie hiatala
- 4Hernie hiatala
- 2Puls marit uneori palpitatii, hernie hiatala
- 1Hernie hiatala
- 5Ulcer + hernie hiatala
- 2Probleme digestie
- 6Endoscopie pentru gastrita -rugaminte
- 4Probleme de sanatate, aer în exces în stomac și eliminare de gaze
- 0Hernie hiatala
- 1Hernie gastrica transhiatala!!