simt pur si simplu inainte de a avea scaun, am dureri foarte acute, care imi taie respiratia
buna!am incercat sa gasesc un subiect asemanator cu al meu, dar nu am gasit sa fie exact.eu nu pot sa spun ca ma doare in partea dreapta sau stanga, simt pur si simplu inainte de a avea scaun dureri foarte acute, care imi taie respiratia, dar nu dureaza mult chiar inainte de anus.sau cel putin asa aproximez eu.tin sa mentionez ca am fost diagnosticata cu hernie hiatala in urma cu 7-8 ani.nu stiu daca are vreo relevanta... oricum, va multumesc anticipat!
6 comentarii
Buna ziua. S-ar putea sa fie hemoroizi. Exista si durere in zona anusului, intensa si de scurta durata, asa cum descrieti dvs., dar nu se stie din ce cauza este si nici nu pare sa fie periculoasa. In special daca aveti peste 40 de ani, mergeti la un gastroenterolog, poate o sa indice o colonscopie. Numai bine!
intr-adevar, am mai avut probleme cu constipatia(pt ca am inteles ca aceasta ar putea fii cauza hemoroizilor, nu?), asa ca m-ati mai linistit:) multumesc foarte mult!eu am 26 de ani, ar fi indicat asa devreme o colonoscopie?
Draga mea, sunt de acord cu musaraf+ai mare grija la alimentatie.Ti-asi recomanda sa ai o alimentatie bazata pe legume si fructe;evita carnea, pastele, branzeturile grase si dure (tip parmezan), orezul.Chiar daca mai consumi din acestea, atentie la cantitate si asociazale cu legume, dupa care un fruct care ajuta la evitarea constipatiei(pere, kiwi, portocale nu in exces pt ca dupa aceea poti risca sa iti creasca aciditatea gastrica).Cand mananci carne e de preferat sa folosesti cea de pui, peste, iepure, curcan.Scaunul tau trebuie sa fie aproximativ moale ca la bebelusi.Mare importanta o au lichidele(apa, ceaiul natural ;nu cel cumparat-evita cel de menta).Trebuie sa bei 2-2.5litri pe zi.Stiu ca ti se va parea mult, dar credema ca te va ajuta mult si cu timpul te vei obisnui.Multa sanatate.
Inca ceva, prin consumarea lichidelor, scaunul fiind mai moale, vei evita constipatia si concomitent inflamarea, sau chiar ruperea hemoroizilor.Sanatate multa.
De vroe doua luni inainte de menstruatie am o mancarime la sanul stang in jurul mamelonului.Ce ar putea fi?
Acum mi-a aparut si o pata rosiatica, si cred ca din cauza scarpinatului, nu stiu ce este am folosit o crema de galbenele care imi mai calmeaza mancarimea. Va rog sa-mi spuneti daca este ceva grav sau temporar.
Acum mi-a aparut si o pata rosiatica, si cred ca din cauza scarpinatului, nu stiu ce este am folosit o crema de galbenele care imi mai calmeaza mancarimea. Va rog sa-mi spuneti daca este ceva grav sau temporar.
multumesc mult pt raspunsurile promte!o sa incerc sa urmez sfaturile pe care le-am primit, desi nu sunt sigura ca o sa reusesc:(( nu prea reusesc sa ma abtin de la lucrurile care imi plac... o sa ma straduiesc! multumesc inca o data!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9jena in partea stanga a abdomenului
- 5Durere in partea dreapta, gaze, puls crescut, varsaturi, tremur
- 6renuntare anticonceptionale si durere in partea dreapta jos
- 1dureri in partea dreapta sub coaste
- 3probleme digestive?
- 6Durere de abdomen.. au trecut luni bune si durerea tot persista
- 8hernie hiatala - trebuie sa ma operez?
- 0Hernia hiatala
- 2Dureri in partea sanga a abdomenului
- 1Dureri de burta, scaune cu bucati nedigerate, stare de oboseala, greata
- 0Durere partea stanga
- 0Mă doare subcostal stânga când țin capul aplecat.
- 1Dureri excesive în abdomen
- 1Durere situata lângă abdomen
- 1Buna seara. Dureri in partea stanga, care se duc pe picior
- 1Problema digestiva
- 2Probleme digestie
- 13Durere abdominala nespecificata Va rog frumos un sfat!
- 2Hernia hiatală, tratament, operație
- 5Cum se poate vindeca fisura anala?
Mai multe informații despre: Hernia hiatala durerea in partea dreapta durerea in partea stanga durerea la defecatie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: