Hernie hiatală, reflux gastroesofagian, colon iritabil

14-01-2022
Pirnero
Nu este medic/terapeut
Pirnero
Mi s-a depistat, la o gastroscopie, hernie hiatală incipientă, reflux gastroesofagian și boală hemoroidală. Am făcut tratament cu controloc (helides), dar simptomele nu au dispărut. În speță, simt o apăsare în zona stomacului și, mai tot timpul, respir greu și am senzația că mă sufoc, că stomacul presează asupra inimii. De asemenea, am dureri în coșul pieptului. Mi s-a spus că nu e cazul de operație pentru HH, dar simptomele sunt foarte neplăcute și îmi creează un disconfort fizic și psihic accentuat. Sunt deprimat și mă gțndesc la ce e mai rău. În plus, am și colon iritabil, cu dureri mari în partea stângă, sub coaste. Abia reușesc să adorm, din cauza durerilor, și mă trezesc după 3-4 ore, din nou cu dureri. Țin dietă și, ca medicație, iau debridat, spasmomen și buscopan. Mi-ar putea recomanda cineva un medicament naturist, care să-mi diminueze durerile?
2 comentarii
0
14-01-2022, ora 19:54
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Cauta pe net Sindromul Roemheld citeste cu atentie si urmeaza indicatiile de acolo. Ca o recomandare personala nu mai minca ciorbe si alimente care te baloneaza o perioada mai lunga si vezi cum te simti.
0
14-01-2022, ora 21:24
Pirnero
Nu este medic/terapeut
Pirnero
Mulțumesc pentru sugestii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Arsurile la stomac
  • Noi abordări terapeutice în colonul iritabil și constipația cronică idiopatică
  • De ce apar hemoroizii?
  • Cum acționează bicarbonatul de sodiu asupra arsurilor gastrice?
  • Medicamentele antiacide asociate cu risc crescut de deces
  • Efectele adverse ale medicației anti-acide la sugari
  • Medicamentele împotriva acidității gastrice pot favoriza apariția bolilor hepatice
  • Alimente care pot provoca reflux și probleme digestive
  • Dacă stai mult pe toaletă faci hemoroizi?
  •