Hernie hiatală, reflux gastroesofagian, colon iritabil
Mi s-a depistat, la o gastroscopie, hernie hiatală incipientă, reflux gastroesofagian și boală hemoroidală. Am făcut tratament cu controloc (helides), dar simptomele nu au dispărut. În speță, simt o apăsare în zona stomacului și, mai tot timpul, respir greu și am senzația că mă sufoc, că stomacul presează asupra inimii. De asemenea, am dureri în coșul pieptului. Mi s-a spus că nu e cazul de operație pentru HH, dar simptomele sunt foarte neplăcute și îmi creează un disconfort fizic și psihic accentuat. Sunt deprimat și mă gțndesc la ce e mai rău. În plus, am și colon iritabil, cu dureri mari în partea stângă, sub coaste. Abia reușesc să adorm, din cauza durerilor, și mă trezesc după 3-4 ore, din nou cu dureri. Țin dietă și, ca medicație, iau debridat, spasmomen și buscopan. Mi-ar putea recomanda cineva un medicament naturist, care să-mi diminueze durerile?
2 comentarii
Cauta pe net Sindromul Roemheld citeste cu atentie si urmeaza indicatiile de acolo. Ca o recomandare personala nu mai minca ciorbe si alimente care te baloneaza o perioada mai lunga si vezi cum te simti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4colon iritabil?
- 6Colon iritabil
- 11sa fie reflex gastro-esofagian?
- 3diaree... in sensul ca ce macam era eliminat in cca 10 minute (+analize)
- 6colon iritabil si tin in continuu tratament dar degeaba nu-mi revin
- 21dureri in partea stanga jos
- 0am boala de reflux gastroesofagian, ajutati-ma cu un raspuns va rog
- 16faringita granuloasa
- 8Colon iritabil si hemoroizi - un regim extrem de sarac in proteine
- 4Galme in jurul anusului
- 2BRGE, hernie hiatala, disfagie sau probleme cu plamanii?
- 2Hemoroizi?
- 3Esofagita de reflux /gastrita
- 1Am reflux de f mulți ani
- 4Hernie hiatala-
- 7Orl - Vertij, tiuit, presiune in ureche
- 0Colon iritabil
- 4Tuse după masa
- 3Esofagita grad A, gastro-duodenita prin reflux alcalin
- 3Intrebare legata de regimul care trebuie tinut pt Boala de Reflux Gastro-Esofagian (BRGE)
Mai multe informații despre: Hemoroizi Hernia hiatala Colonul iritabil Refluxul gastroesofagian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: