puls mare, dureri de cap
am 28 de ani si de 2 zile am dureri de cap si momente in care ma simt foarte ametita. mi-am luat pulsul si era de 122, intreb cam care ar fi cauzele, va rog. nu mananc gras, nu beau cafea, nu fumez, nu consum alcool, nu fac sport,
daca imi raspundeti cu replici de genul:consulta medicul, nu va obositi sa imi oferiti un raspus, ma intereseaza doar cauzele
daca imi raspundeti cu replici de genul:consulta medicul, nu va obositi sa imi oferiti un raspus, ma intereseaza doar cauzele
3 comentarii
Zilele astea a fost cald peste masura, presiunea atmosferica crescuta, poate ati facut si putin efort, ati stat mai mult in soare. Sau poate v-a suparat ceva de a crescut pulsul? Asa, vag, e greu de spus. Dar azi si eu am fost fara putere (la propriu) si bine ametita. Dar cum imi cunosc cit de cit organismul, de data asta am stiut ca e "de la vreme". Totusi, daca simptomele persista, nu e de glumit si paza buna trece primejdia rea. Aceasta paza ar fi medicul de familie. Sanatate!!
multumesc pentru raspuns si eu m-am gandit la vreme ca nu sunt genul care sa aibe probleme cu tensiunea chiar si cand sunt hipoglicemica si anemica nu prezint simptome.
blablaki, la pulsul asta accelerat, mai mult ca sigur este tensiunea, dar poate sa fie chiar mica tensiunea, nu neaparat mare
Si la tensiune mica doare capul pentru ca, creierul nu primeste destul oxigen.
Deci si la tensiune mare si la tensiune mica poti fi in acelasi pericol. Daca nu te duci curand la cardiolog pentru ca vrei sa stii doar cauzele... eu zic ca tot o sa ajungi pe la spital pana la urma dar in conditii mult mai grave si cu urmari!!!
Pulsul marit si durere de cap mai poate insemna o infectie bacteriana, posibil la sinusuri. Daca nu o tratezi si se cronicizeaza, o sa iti afecteze articulatiile si o sa ai dureri mari.
Poate ca, daca ti-am detaliat asa posibilitatile, o sa te hotarasi sa faci un consult acum cand inca nu este tarziu.
Omul, de aceea are simtul durerii, ca sa stie ca se intampla ceva rau in corpul lui si folosindu-si ratiunea, sa ia decizia de a face ceva...ca sa nu il mai doara - sa se trateze ! Altfel eram si noi niste rame sau soparle si ne mai pierdeam parti din corp... fara probleme!!
Mergi la cardiolog si la doctorul de familie, poate te trimite la ORL sa faci un exudat nazal si faringian, sau poate iti gaseste altceva..nu stiu.
Si la tensiune mica doare capul pentru ca, creierul nu primeste destul oxigen.
Deci si la tensiune mare si la tensiune mica poti fi in acelasi pericol. Daca nu te duci curand la cardiolog pentru ca vrei sa stii doar cauzele... eu zic ca tot o sa ajungi pe la spital pana la urma dar in conditii mult mai grave si cu urmari!!!
Pulsul marit si durere de cap mai poate insemna o infectie bacteriana, posibil la sinusuri. Daca nu o tratezi si se cronicizeaza, o sa iti afecteze articulatiile si o sa ai dureri mari.
Poate ca, daca ti-am detaliat asa posibilitatile, o sa te hotarasi sa faci un consult acum cand inca nu este tarziu.
Omul, de aceea are simtul durerii, ca sa stie ca se intampla ceva rau in corpul lui si folosindu-si ratiunea, sa ia decizia de a face ceva...ca sa nu il mai doara - sa se trateze ! Altfel eram si noi niste rame sau soparle si ne mai pierdeam parti din corp... fara probleme!!
Mergi la cardiolog si la doctorul de familie, poate te trimite la ORL sa faci un exudat nazal si faringian, sau poate iti gaseste altceva..nu stiu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7am simtit in zona coapsei o parte amortita...
- 13angina rosie
- 17dureri insuportabile de cap zilnice
- 5dupa o lovitura puternica la cap, m-am trezit a doua zi cu durere de cap si greata
- 1furnicaturi si senzatii de arsura la nivelul pielii capului
- 19Frunte si tample umflate
- 0cefalee, dureri cap, confuzie, depesie ?
- 1Durere in zona capului
- 4imi curge nasul, ma doare capul, ma deranjeaza lumina
- 11Dureri de cap, amorteli ale mainilor.
- 7Dureri de cap
- 0dureri de cap
- 1durere de cap si respiratie ingreunata
- 0Spasme usoare pe corp, cefalee, ameteli
- 13dureri de cap, ameteli, apasare in crestetul capului
- 6dureri de cap permanente
- 4Dureri de cap insuportabile si dese
- 6dureri de cap
- 4Dureri cap de aproape 2 luni si jumatate
- 0Dureri de cap interminabile
Mai multe informații despre: Durerea de cap masurarea pulsului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: