Dureri de cap
Buna ziua,
Am 23 de ani si de 4 zile am o durere ce cap constanta, in primele 2 zile de la tample si peste frunte, iar apoi doar in partea stanga la tampa si spre urechea stanga. Am avut pentru o zi si o sensibilitate a pielii de la tampla si obrazul stang. In acest monet doar durere moderata de cap (tampla stanga) si o roseata la ochiul stang cu o mica usturime.
Ce ar putea fii? Ce trebuie sa administrez? Tin sa mentionez ca am mai avut dureri de cap, dar care dupa 1-2 zile dispareau, tot peste frunte si la tample. Ar putea fii o raceala sau din cauza administrarii indelungate de Ac (3 ani Marvelon)?
Va multumesc.
Am 23 de ani si de 4 zile am o durere ce cap constanta, in primele 2 zile de la tample si peste frunte, iar apoi doar in partea stanga la tampa si spre urechea stanga. Am avut pentru o zi si o sensibilitate a pielii de la tampla si obrazul stang. In acest monet doar durere moderata de cap (tampla stanga) si o roseata la ochiul stang cu o mica usturime.
Ce ar putea fii? Ce trebuie sa administrez? Tin sa mentionez ca am mai avut dureri de cap, dar care dupa 1-2 zile dispareau, tot peste frunte si la tample. Ar putea fii o raceala sau din cauza administrarii indelungate de Ac (3 ani Marvelon)?
Va multumesc.
3 comentarii
E posibil sa fie o raceala dar daca aceste dureri nu apar pentru prima data cred ca o perioada ar fi bine sa intrerupi contraceptivul.Daca nu ai de gand sa faci un copil pune-ti un sterilet ; nu are hormoni, nu este toxic in timp, nu-ti da dereglari hormonale, nu mai ai grija pilulei si poti ramane oricand insarcinata dupa ce-l scoti.Ar fi bine sa te vada si un neurolog daca durerea persista, se intensifica si nu cedeaza la antalgice obisnuite.Numai bine!
Buna ziua...mama mea are de ceva timp niste dureri de cap ingrozitoare...si ziua si noaptea. cu stari de voma. ce ar putea fi?este grav? a suferit 2 depresii... si si a facut mai demult un rmn (parca), , , in care s au vazut niste mici leziuni pe creier... ma tem sa nu fie tumoare... astept raspuns...va multumesc.
buna ziua am si eu o rugaminte la doamna doctor daca poate sa imi raspunda!..mama mea are dureri zilnice de tampla daca nu dureri apasari..tin sa precizez ca are si spazmofilie e din aceeasta cauza ?ce se poate face ?va multumesc anticimpat..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Durere de cap la variatii de temperatura
- 4durere de cap
- 3dureri de cap si stare de slabiciune
- 3durere de cap...
- 5Tulburari de vedere, apoi dureri de cap partea stanga.
- 3dureri de cap
- 2dureri de cap la frig
- 3dureri ingrozitoare de cap
- 0transpiratie abundenta cu febra mare si dureri de cap
- 0dureri de cap
- 1ma doare in spatele capului cand ma enervez
- 4Adenom hipersecretant...rog raspunsuri, sunt disperata
- 1Dureri de cap severe
- 4Intepaturi intre gat si ureche
- 2karissa-dureri de cap si greata
- 3Ameteli, tulburari de vorbire, de gandire, dureri de cap
- 1Dureri de cap 24 24
- 3respiratie urat mirositoare si durere de cap... are legatura cu amigdalele?
- 2Amorteli ale limbii si dureri severe de cap.
- 0Durere de cap când tușesc
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: