dureri de cap, greata, voma, dureri de burta

Buna seara...este duminica dimineata si cam de 2 zile ma simt rau...in sensul ca vineri si sambata dimineata m-am trezit pur si simplu ca sa ma duc la toaleta si sa vomit...ma doare capul...am avut la inceput si febra.im este rau...am avut niste arsuri la stomac...acuma pur si simplu ma deranjeaza stomacul si nu stiu ce poate fi.la inceput cand ma simteam rau si cand incepusem sa am febra credeam ca am luat gripa...dar pana acuma nu am nasul infundat si nici nu ma doare gatul...de sambata dimineata am inceput sa am si diaree.daca si maine nu imi trece luni ma voi duce la medicul de familie...sa vad care este treaba.mie sincer nu imi plac spitalele si.nici doctorii...si tare imi este frica aceste ceva grav pentru ca nu m-am simtit asa niciodata...va rog daca are cineva o idee ce poate fi...sau un sfat..ceva.Din suflet va multumesc!
7 comentarii

Te poate ajuta imediat un remediu homeopat. Mergi la un medic homeopat mai bine, alopatia iti va dauna cu mare siguranta iar analizele pot da rezultate negative, vei pierde timp si nervi. De gasit remediul homeopat pt. ce ai este f. usor la un homeopat si nu trebuie sa umbli nici prin spitale nici sa faci analize.

Da-mi id-ul tau de la messenger si te pot ajuta !

Ai facut tratamentul pt. candida inainte sa-ti apara problemele acestea, asa cum spui in alt posting ?

aceleasi simtome le am si eu de ieri ma simt rau. totul a inceput de la niste frisoane apoi mai sprenseara cu febra si dimineata cand m-am trezit ma durea burta aveam crampe si scaunul moale, si de durerea de cap nu va mai zic, ingrozitoare cand ma ridic de pe pat sau ma aplec simp asa o presiune si o durere care se impanzeste in tot capul, va multumesc anticipat pt raspunsur

buna ziua!!de 4 zile ma doare capul foarte tare.simt o presiune intre tample extraordinara.iau Tador, insa dupa cateva ore dupa ce trece efectu lmedicamentului durerea apare iar.ce se intampla?despre ce se poate vorbi?o sinuzita?un vas de sange spart la cap?de mentionat faptul, ca m am suparat foarte tare in seara in care au inceput durerile...unde sa ma duc?la neurologie?sau orl?multumesc anticipat.

buna ziua de ieri mie rau cu stari de voma ameteli si frisoana am mancat ieri pui cu cartofi la cuptor si imesdiat mi sa facut rau ce pot face? va multumesc

buna..in ce stare va aflati?s0a imbunatit starea dvs de sanatate?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Durere de cap partea stanga
- 3durere de cap, nervozitate, depresie
- 5Intepaturi in partea abdomenului inferior.. poate fi apendicita?
- 3De o luna de zile ma simt foarte prost... voma, ameteala, durere de spate
- 125 ani - se plange de dureri de burtica
- 5Vomit verde
- 1greata si tremuraturi ale mainilor si picioarelor
- 4stari de voma si greata
- 6durere groaznica de cap, inainte imi trecea cu o pastila, acum.. nu
- 8Va rog sa ma ajutati, cred ca sunt insarcinata!
- 6Fetita de trei ani jumate - mictiuni f dese
- 5la 2 ore dupa ce am luat logest, am vomitat
- 2dureri mari de cap... ce poate fi?
- 11mai multe boli odata, e posibil asa ceva??
- 0Dureri cap-partea superioara gat dreapta !
- 4Intepaturi intre gat si ureche
- 2karissa-dureri de cap si greata
- 2fac brusc diaree, insotita de dureri de stomac, greata si balonare
- 1Stare de rau, tot felul de simptome
- 1Sinuzita, dureri si junghiuri in corp
Mai multe informații despre: Durerea de cap Abdomenul Greata Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Peritonita
- Infectiile intraabdominale
- Greața și vărsăturile severe în sarcină - Hiperemezis gravidarium
- Migrena
- Cefaleea cluster