Dureri de cap.

De aproape un an am dureri de cap...in primul rand m-am gandit ca poate fio sinuzita am facut un tomograf dar se pare ca nu am sinuzita.simt dereri in zona cefei si mai sus si o presiune asupra urechiilor...ca si cum ar fi infundate...la inceput ma durea foarte tare fruntea.si cel mai rau e ca ma ia si atacul de panica de cate ori plec de acasa.nu pot sa ma relaxez niciodata...de cateva saptamani simt ca o apasare pe piept..ce e de facut..???VA MULTUMESC ANTICIPAT(AM UITAT SA PRECIZEZ CA CONSUM CAFEA ZILNIC...DE FUMAT M-AM LASAT DE VREO 4 LUNI.) AM UITAT SA SPECIFIC AM 20 ANI SI VREO 65KG INALTIME 175.. PRECIZEZ CA DE VREO 2 LUNI PETREC FOARTE MULT TIMP IN FATA CALCULATORULUI.+La toate astea se adauga si faptul ca nu am liniste...sunt foarte nervos mereu...cate o data am si ameteli...(parac sunt paralel cu lumea asta')imi e frica sa nu patesc ceva cand conduc...
3 comentarii

Cred ca un consult psihiatric te va lamuri asupra problemei tale si vei capata tratamentul potrivit.

buna ziua,
durerile in ceafa..presiune in urechi...si MOTIV de a intra in panica..
- hm, ti-ai verificat tensiunea arteriala in acele zile?..poate fi un semn..;
- ai facut vreun eko?..poate colecistul tau (fierea)...sa-ti de-a aceste dureri.?!?.;
- verifica-ti SI glicemia...prea mica SAU prea mare..iti poate da..aceste dureri...si panica..etc..;
- mergi la un control stomatologic..vreo infectie la un dinte..iata alt motiv...;
parere:
- rezolva-ti cele enumerate pt. ca, oricare din ele..iti dau acea stare de panica...
- NU panica iti da durerile pe care le ai.CI datorita durerilor.intri in panica.
sanatate,
cele bune,
durerile in ceafa..presiune in urechi...si MOTIV de a intra in panica..
- hm, ti-ai verificat tensiunea arteriala in acele zile?..poate fi un semn..;
- ai facut vreun eko?..poate colecistul tau (fierea)...sa-ti de-a aceste dureri.?!?.;
- verifica-ti SI glicemia...prea mica SAU prea mare..iti poate da..aceste dureri...si panica..etc..;
- mergi la un control stomatologic..vreo infectie la un dinte..iata alt motiv...;
parere:
- rezolva-ti cele enumerate pt. ca, oricare din ele..iti dau acea stare de panica...
- NU panica iti da durerile pe care le ai.CI datorita durerilor.intri in panica.
sanatate,
cele bune,

Din pacate am vreo 2 masele pe fiecare parte a guri (din partea de sus)din motivul timpul nu am ajuns la stomatolog...credeti ca este chiar asa important..???De curand am afcut un tomograf si nu mi-a iesiti nimic anormal...am doar o deviatie de sept.. de aproximativ o luna am trecut pe la medicul de familie si.tensiunea paraca imi iesise cam slaba in rest toate erau buna..
Va multumesc.!!
Va multumesc.!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8dureri cap, muschi, oase, moleseala, somnolenta
- 2stare generala proasta (dureri de cap-ceafa si frunte, ameteli, stari de caldura in corp)
- 5Fulgerari trecatoare in zona capului
- 1furnicaturi si senzatii de arsura la nivelul pielii capului
- 8Dureri de cap, inima!
- 4Dureri de cap si pulsatii puternice la nivelul tamplelor.
- 5Dureri de cap si ameteli puternice
- 3durere locala de cap
- 1durere de cap
- 0dureri de cap in fiecare zi
- 4Stari de voma, greata, balonare, dureri (intepaturi) de ovar, dureri de cap
- 4dureri ingrozitoare pe partea dreapta a capului (de vreo 3 ani)
- 1dureri de cap groaznice
- 4Intepaturi intre gat si ureche
- 1Durere de cap la ceafa
- 1Durere groaznica de cap
- 0tratament ebixa-dureru de cap
- 1Durere de cap
- 0Cefalee de tensiune?
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: