dureri de cap de cateva luni

am nevoie de ajutor de cateva luni bune ma doare capul foarte tare in zona cefei si in zona tamplelor am aluat tot felul de pastile dar tot nu imi trece ma lasa pe moment dar ma ia iarasi sunt niste dureri insuportabile ma poate ajuta cineva
4 comentarii

Este indicat sa mergi la un control dar pana ajungi raspundemi la cateva intrebari:
PORTI FES SAU GLUGA CAND IESI AFARA?
IESI AFARA IMEDIAT DUPA CE FACI BAIE? SAU CU PARUL UD?
ESTE ACELASI LUCRU DACA FOLOSESTI SOLUTII DE PAR.
LUCREZI INTRUN MEDIU IN CARE AERUL CONDITIONAT ITI BATE IN CAP?
LUCREZI INTRUN MEDIU RECE?
PORTI FES SAU GLUGA CAND IESI AFARA?
IESI AFARA IMEDIAT DUPA CE FACI BAIE? SAU CU PARUL UD?
ESTE ACELASI LUCRU DACA FOLOSESTI SOLUTII DE PAR.
LUCREZI INTRUN MEDIU IN CARE AERUL CONDITIONAT ITI BATE IN CAP?
LUCREZI INTRUN MEDIU RECE?

Dureri de cap. Mai e necesar sa stim ce varsta aveti ? Ce greutate ? Cu ce va ocupati? Faceti miscare, faceti sport? Mai aveti ceva boli asociate ? Cum stati cu tensiunea arteriala? Pot fi mai multe cauze ale durerilor de cap.Aici pe site incercam sa va ajutam sa va orientati. Pentru a putea stabili ce se intampla e nevoie de un consult. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan

am 35 ani, 64 kg sunt casnica dar fac destula miscare tensiunea o am cred un pic cam mica 9, 5.Am patru copii si doi am nascut normal si doi prin cezariana tin sa mentionez ca a fost o nastere normala o cezariana, o nastere normala o cezariana in rest nu am alte probleme de sanatate.Multumesc mult pentru raspuns

In cazul dumneavoastra este necesara o consultatie si cateva investigatii. Trebuie avuta in vedere si coloana cervicala. Ca metode de investigare a coloanei exista la ora actuala radiografia, Termografia ( aceasta are marele avantaj ca nu iradiaza si poate fi folosita la oricine ), CT si RMN. Recomand de asemenea si un set de analize de laborator. Dar daca mergeti la un medic care se ocupa bine de coloana vertebrala, va va coordona investigatiile si va va da si un tratament. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere puternica de cap si calculatorul
- 9am suferit lovituri repetate in cap
- 16dureri de cap
- 33Stare de slabiciune si oboseala
- 3dureri de cap persistente, lipsa poftei de mancare, bubite rosii sub piele + multe altele
- 4Ma doare rau capul, mai exact in varful capului
- 1durere de cap
- 0dureri groaznice de cap
- 0furnicaturi dupa cap
- 6intepaturi in partea dreapta a capului, din cauza oboselii si a stresului
- 14durerile de cap nu sunt de la sinuzita... atunci de la ce?
- 5cred ca ma confrunt cu o sinuzita am dureri de cap ameteli dureri la tample in crestetul capului
- 0Spasme usoare pe corp, cefalee, ameteli
- 4anxietate si dureri de cap
- 4Durere de cap in timpul somnului
- 1durere de cap
- 0Durere de cap pe partea dreapta, presiune.
- 0durere de cap
- 1Durere de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: