durere de cap dupa jogging
Buna ziua,
asa cum spune in mare si titlul acestui topic, se intampla ca de fiecare data cand alerg in parc in jur de 2 km (zilnic) sa ma aleg cu o durere de cap constanta timp de o ora. Nu prea mi se pare normala o astfel de durere dat fiind ca stiu ca o mica inviorare in parc dimineata este foarte sanatoasa organismului. Daca cineva ma poate lamuri/linisti in privinta acestui aspect sau are vreun sfat/parere, as fi foarte bucuroasa sa le primesc.
multumesc.
asa cum spune in mare si titlul acestui topic, se intampla ca de fiecare data cand alerg in parc in jur de 2 km (zilnic) sa ma aleg cu o durere de cap constanta timp de o ora. Nu prea mi se pare normala o astfel de durere dat fiind ca stiu ca o mica inviorare in parc dimineata este foarte sanatoasa organismului. Daca cineva ma poate lamuri/linisti in privinta acestui aspect sau are vreun sfat/parere, as fi foarte bucuroasa sa le primesc.
multumesc.
6 comentarii
Ceva nu este in regula, poate vine de la zguduiturile provocate in creier.
Inlocuieste joggingul mai bine cu o plimbare mai rapida care face la fel de bine ca si joggingul.
Joggingul nu este chiar asa de sanatos in ziua de azi cum se crede, mai ales cu privire la articulatii si lipsa de minerale din sange si acest lucru este datorat in primul rand alimentatiei defectuoase din ziua de azi.
Inlocuieste joggingul mai bine cu o plimbare mai rapida care face la fel de bine ca si joggingul.
Joggingul nu este chiar asa de sanatos in ziua de azi cum se crede, mai ales cu privire la articulatii si lipsa de minerale din sange si acest lucru este datorat in primul rand alimentatiei defectuoase din ziua de azi.
din pacate, nu-mi permit sa inlocuiesc joggingul din fiecare dimineata. Pentru mine e vital, face parte din antrenamentele mele pentru aviatie. Va rog sa-mi spuneti daca aveti idee carui medic as putea sa ma adresez. In urmatoarea perioada antrenamentele mele se vor intensifica si n-as vrea sa mor pe strada, paradoxal :)
0
22-08-2009, ora 23:36
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Consultati un medic neurolog pt un CT sau orice alt examen care l-ar putea ajuta sa va puna un diagnostic corect!
Multa sanatate si mult succes in meseria pe care o aveti!
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
Multa sanatate si mult succes in meseria pe care o aveti!
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
Cu aviatia este altceva...Eu va recomand si o consultatie la un medic homeopat cu experienta.
Vitala este insa sanatatea si nu excercitiul pt. o profesie...
multumesc pentru indicatii. o sa ma adresez unui medic cat de curand. sper sa nu fie de vina si oboseala acumulata in ultima vreme, sper!
cat despre aviatie...uneori merita orice sacrificiu. Am insa in vedere si faptul ca important este sa ma ingrijesc pentru ca altfel nu pot gandi miscarile din timpul zborului.
Multumesc inca o data tuturor!
cat despre aviatie...uneori merita orice sacrificiu. Am insa in vedere si faptul ca important este sa ma ingrijesc pentru ca altfel nu pot gandi miscarile din timpul zborului.
Multumesc inca o data tuturor!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Dureri de cap, ameteli etc...
- 5simt durere in partea dreapta a capului, cand ma uit in zare am impresia ca vad niste pete
- 3Durere de cap pe partea stanga
- 7masturbarea mi-a dat durere de cap, ajutor
- 1furnicaturi si senzatii de arsura la nivelul pielii capului
- 3durere de cap cand ma trezesc dimineata
- 0cefalee, dureri cap, confuzie, depesie ?
- 0dureri cumplite de cap
- 6Presiune si pocnituri in ceafa
- 12pt d-nul Flueraru
- 0transpiratie abundenta cu febra mare si dureri de cap
- 0are niste dureri ingrozitoare pe partea dreapta a capului...
- 1tratare masea dureri de cap
- 0dureri frecvente de cap
- 0De ce o doare capul si ochiul de cind i s-a scos maseaua?
- 0Dureri puternice de cap in partea stinga, de la git si pina la timpla, doar cand este racoare
- 3dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 4dureri de cap de cateva luni
- 2durerile de cap la un copil de 10 ani
Mai multe informații despre: Durerea de cap Alergarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: