durere de cap dupa jogging

21-08-2009
Madone
Nu este medic/terapeut
Madone
Buna ziua,

asa cum spune in mare si titlul acestui topic, se intampla ca de fiecare data cand alerg in parc in jur de 2 km (zilnic) sa ma aleg cu o durere de cap constanta timp de o ora. Nu prea mi se pare normala o astfel de durere dat fiind ca stiu ca o mica inviorare in parc dimineata este foarte sanatoasa organismului. Daca cineva ma poate lamuri/linisti in privinta acestui aspect sau are vreun sfat/parere, as fi foarte bucuroasa sa le primesc.

multumesc.
6 comentarii
0
21-08-2009, ora 10:13
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ceva nu este in regula, poate vine de la zguduiturile provocate in creier.
Inlocuieste joggingul mai bine cu o plimbare mai rapida care face la fel de bine ca si joggingul.

Joggingul nu este chiar asa de sanatos in ziua de azi cum se crede, mai ales cu privire la articulatii si lipsa de minerale din sange si acest lucru este datorat in primul rand alimentatiei defectuoase din ziua de azi.
0
21-08-2009, ora 16:01
Madone
Nu este medic/terapeut
Madone
din pacate, nu-mi permit sa inlocuiesc joggingul din fiecare dimineata. Pentru mine e vital, face parte din antrenamentele mele pentru aviatie. Va rog sa-mi spuneti daca aveti idee carui medic as putea sa ma adresez. In urmatoarea perioada antrenamentele mele se vor intensifica si n-as vrea sa mor pe strada, paradoxal :)
0
22-08-2009, ora 23:36
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Consultati un medic neurolog pt un CT sau orice alt examen care l-ar putea ajuta sa va puna un diagnostic corect!

Multa sanatate si mult succes in meseria pe care o aveti!

Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
0
22-08-2009, ora 23:40
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Cu aviatia este altceva...Eu va recomand si o consultatie la un medic homeopat cu experienta.
0
23-08-2009, ora 00:00
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Vitala este insa sanatatea si nu excercitiul pt. o profesie...
0
23-08-2009, ora 13:28
Madone
Nu este medic/terapeut
Madone
multumesc pentru indicatii. o sa ma adresez unui medic cat de curand. sper sa nu fie de vina si oboseala acumulata in ultima vreme, sper!

cat despre aviatie...uneori merita orice sacrificiu. Am insa in vedere si faptul ca important este sa ma ingrijesc pentru ca altfel nu pot gandi miscarile din timpul zborului.

Multumesc inca o data tuturor!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de cap
  • Chiar și 10 minute de alergat zilnic au un efect pozitiv asupra speranței de viață
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Programul de alergare la începători
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Alergarea ameliorează inflamația genunchiului, contrar așteptărilor
  • Câte calorii consumi când mergi vs când alergi?
  • Alergarea cu picior plat (platfus)
  •