nu stiu care e problema.. durerea de la crestetul capului la ceafa
Buna ziua.acuma o saptamana a inceput sa ma doara capul.primele 2 zile frontal..apoi in crestetul capului si la ceafa.m'am speriat, am fost la spital si mi'au spus ca am cefalee de tip tensional(da nu prea s'au uitat la mine).mi'au dat ibuprofen 2 pe zi.de 4-5 zile simt asa ca o presiune in crestetul capului, sau parca m'ar strange cineva de cap..si nu stiu cum sa scap de starea asta..si nu stiu de la ce poate fi.ma poate ajuta s ipe mine cineva cu un raspuns? tin sa mentionz ca nu imi e rau, nu am greturi, nu vomit, si noaptea dorm bine, dar dimineata cand ma trezesc simt capul asa amortit..de parca m'ar strange o basca de cap.ce poate sa fie? multumesc!
4 comentarii
V-am scris deja un mesaj. Nu stiu daca l-ati vazut. Poate fi o problema legata de cresterea tensiunii arteriale, sau o problema legata de coloana cervicala. Va intrebam daca vi s-a masurat TA si ce valori erau. Astept vesti de la dumneavoastra. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
V'am raspuns si acolo.multumesc.TA este 13 cu 8.am luat flamexin mydocalm si tador dar presiunea din varful capului nu cedeaza.de la ce poate fi?ma simt asa de o saptamana..
Eu cand aveam probleme cu tensiunea arteriala din cauza chimioterapiei mai aveam si urmatoarele simptome: presiune oculara si in nas.
In cazul in care TA este in limite normale, problema dumneavoastra poate veni de la coloana cervicala. Va recomand sa apelati la un medic cu experienta in probleme de coloana vertebrala si el va va conduce investigatiile pe care trebuie sa le faceti si va va recomanda si un tratament in conformitate cu rezultatul investigatiilor facute. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri intercostale care se repeta de cateva zile
- 21de doua luni ma simt rau (greata, dureri de cap, slabit 10 kg, oboseala)
- 3tumora sau nu?
- 3durere de cap ingrozitoare cu stari de voma si elimin numai fiere. de ce sufar?
- 1Simptome generale
- 5de cativa ani am dureri frecvente de cap in partea dreapta
- 6durere de cap permanenta, greata, ameteala + probleme cu somnul
- 1dureri de cap groaznice
- 4De 12 ani ma doare capul doar dimineata...
- 4ameteli, greturi si dureri de cap
- 4dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 2de ceva timp ma doare capul si coloana cervicala.
- 1Durere ceafa
- 1dureri de cap mari
- 1Sinuzita, dureri si junghiuri in corp
- 4Durere de cap neobisnuita!
- 2Durere de cap de aproximativ 2 luni
- 0Presiune în spatele capului
- 3Durere de cap
Mai multe informații despre: Migrena Durerea de cap Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: