nu stiu care e problema.. durerea de la crestetul capului la ceafa

Buna ziua.acuma o saptamana a inceput sa ma doara capul.primele 2 zile frontal..apoi in crestetul capului si la ceafa.m'am speriat, am fost la spital si mi'au spus ca am cefalee de tip tensional(da nu prea s'au uitat la mine).mi'au dat ibuprofen 2 pe zi.de 4-5 zile simt asa ca o presiune in crestetul capului, sau parca m'ar strange cineva de cap..si nu stiu cum sa scap de starea asta..si nu stiu de la ce poate fi.ma poate ajuta s ipe mine cineva cu un raspuns? tin sa mentionz ca nu imi e rau, nu am greturi, nu vomit, si noaptea dorm bine, dar dimineata cand ma trezesc simt capul asa amortit..de parca m'ar strange o basca de cap.ce poate sa fie? multumesc!
4 comentarii

V-am scris deja un mesaj. Nu stiu daca l-ati vazut. Poate fi o problema legata de cresterea tensiunii arteriale, sau o problema legata de coloana cervicala. Va intrebam daca vi s-a masurat TA si ce valori erau. Astept vesti de la dumneavoastra. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan

V'am raspuns si acolo.multumesc.TA este 13 cu 8.am luat flamexin mydocalm si tador dar presiunea din varful capului nu cedeaza.de la ce poate fi?ma simt asa de o saptamana..

Eu cand aveam probleme cu tensiunea arteriala din cauza chimioterapiei mai aveam si urmatoarele simptome: presiune oculara si in nas.

In cazul in care TA este in limite normale, problema dumneavoastra poate veni de la coloana cervicala. Va recomand sa apelati la un medic cu experienta in probleme de coloana vertebrala si el va va conduce investigatiile pe care trebuie sa le faceti si va va recomanda si un tratament in conformitate cu rezultatul investigatiilor facute. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Ajutorrrr! De la 10-12 ani am migrene
- 3dureri puternice de cap, ameteli, dezechilibru
- 5simt durere in partea dreapta a capului, cand ma uit in zare am impresia ca vad niste pete
- 17dureri insuportabile de cap zilnice
- 3tumora sau nu?
- 7dureri de cap, greata, voma, dureri de burta
- 1Durere in zona capului
- 8Am ameteli, durei de cap, senzatie de cadere in gol
- 4Stari de voma, greata, balonare, dureri (intepaturi) de ovar, dureri de cap
- 16cervicartroza c2-c3 si efilarea apofizelor unciforme c-4 c-5
- 4dureri de cap, stelute si puncte negre
- 7dureri insuportabile de cap, greata, voma, spondiloza cervicala
- 0Dureri de cap zilnice
- 4Dureri de cap in special ziua
- 3Vaolare sinusuri - deviatie de sept