Dureri de cap

Buna ziua. Acum aproximativ un an avand un job in mediu rece mai precis in frigiderul unui abator am resimtit dureri puternice de cap, nestiind cauza am continuat sa ma duc la munca cu capul neacoperit o perioada, timp in care capul ma durea tot mai tare. Dupa o perioada mi-am dat seama de cauza durerii si am purtat fes o perioada durerea disparand. Problema e ca in urma cu aproximativ o luna si ceva am stat afara cu capul neacoperit, durerea de cap reaparand. De atunci port fes si ma protejez non stop dar durerea nu incedeaza decat rareori. Va rog puteti sa ma ajutati sa imi explicatii cauza durerii si daca se poate un tratament ceva sau niste sfaturi. Va multumesc!
2 comentarii

Durerea nu cedeaza, m-ar putea ajuta cineva cu ceva sfaturi sau nu stiu un tratament ceva pentru a scapa de aceasta problema?

Daca durerea nu cedeaza, este necesar sa consultati un medic neurolog, Acesta va va spune ce investigatii sa faceti si va va da un tratament.Va recomand sa schimbati locul de munca.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri de cap in reprize scurte si sarcina saptamana 16
- 4dupa sinuzita (din cauza aerului conditionat de la masina): nasul infundat, durere de cap...
- 2dureri persistente de cap, in special dimineata
- 3ma doare capul in fiecare zi...
- 13greturi, balonari
- 3miopie si durere de cap uneori
- 7Tromb la nivelul sinusului transvers stang
- 3Durere de cap intr-un punct
- 5durere in ceafa, ameteli, durere umar si toata mana dreapta + fumatoare
- 4Rahianestezie
- 0Durere puternica de cap - analize hormonale?
- 6Tonotil e ok pt ameteli, oboseala, dureri de cap?
- 15Dureri de cap
- 3Multe probleme (ORL, Neuro)
- 0Dureri de cap.
- 0ma doare la ceafa in partea dreapta cand intorc capul spre stanga
- 4dureri de cap de cateva luni
- 0hipotensiune, inrautatirea vederii, durere cap emisfera stanga
- 1Dureri de cap
- 0Ticuri si Dureri de cap.
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: