Dureri de cap
Buna ziua. Acum aproximativ un an avand un job in mediu rece mai precis in frigiderul unui abator am resimtit dureri puternice de cap, nestiind cauza am continuat sa ma duc la munca cu capul neacoperit o perioada, timp in care capul ma durea tot mai tare. Dupa o perioada mi-am dat seama de cauza durerii si am purtat fes o perioada durerea disparand. Problema e ca in urma cu aproximativ o luna si ceva am stat afara cu capul neacoperit, durerea de cap reaparand. De atunci port fes si ma protejez non stop dar durerea nu incedeaza decat rareori. Va rog puteti sa ma ajutati sa imi explicatii cauza durerii si daca se poate un tratament ceva sau niste sfaturi. Va multumesc!
2 comentarii
Durerea nu cedeaza, m-ar putea ajuta cineva cu ceva sfaturi sau nu stiu un tratament ceva pentru a scapa de aceasta problema?
Daca durerea nu cedeaza, este necesar sa consultati un medic neurolog, Acesta va va spune ce investigatii sa faceti si va va da un tratament.Va recomand sa schimbati locul de munca.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Dureri ingrozitoare de cap!!!
- 4dupa sinuzita (din cauza aerului conditionat de la masina): nasul infundat, durere de cap...
- 2De mai bine de 5 luni am dureri de cap insuportabile...
- 17dureri insuportabile de cap zilnice
- 10La capatul puterilor... un sfat va implor
- 1durere de cap
- 5probleme cu urechea, durere de cap si in gat..
- 6Dureri de cap de multi ani, ametesc, greata si halucinatii
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 2Vartej in urechi, ameteli, dureri de cap, Ce este?
- 0dureri de cap in fiecare zi
- 9presiune usoara, o apasare la cap, frunte si spatele ochilor, in special in partea stanga
- 1Durere groaznica de cap
- 9stari de rau, respiratie rece, dureri in ceafa insotite de stari de lesin, balonare.
- 8Lyme ori altceva?
- 0Durere ciudata de cap
- 4Durere de cap neobisnuita!
- 0ameteli dureri de cap
- 9Vedere neclara, dureri de cap, ameteala, slabiciune
- 0Probleme neurologice
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: