am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere

buna:) am si eu o nelamurire:) am deja intarziere 4 zile a ciclului..si nu da semne ca ar vrea sa vina..am citit pe site ca ar mai putea fi si alte cauze a intarzierii..nu neaparat sarcina (desi e o posibilitate) mentionez ca am si dureri de cap..parul imi cade foarte mult.. si am si mici tulburari de vedere. iar secretia vaginala, este destul de abundenta..va rog daca ma puteti ajuta si pe mine:) va multumesc
3 comentarii

Buna. Iti vine regulat ciclul? in general la un test de sarcina, o posibila sarcina se vede cel mai bine dupa 7 zile de la raportul sexual. dar daca iti faci un test de sarcina si iese negativ, cel mai bine e sa mergi la ginecolog, sa nu ai vreo dereglare hormonala sau vreo alta infectie.Iar daca zici ca mai ai si tulburari de vedere si dureri de cap. consulta un medic. Poate fi si pe baza de stres sau daca depui efort fizic mult si esti si slaba...

a fost regulat pana acum vreo..3 luni..apoi..a inceput sa imi vina in fiecare luna cu 2 zile mai tarziu..acum..pe langa alea 2, au mai trecut inca 4. sunt o fire destul de sedentara, si cu kg la fix..poate un pic mai mult:) mersi oricum

eu zic sa-ti iei un test de sarcina, iar apoi mergi la ginecolog sa-ti faca o ecografie si poate iti da sa faci si niste analize, asa ar fi cel mai bine. Mie la fel mi-a venit regulat cateva luni dupa ce am intrerupt anticonceptionalele iar apoi neregulat, si cand am fost la ginecolog mi-a gasit si cateva infectii de m-a luat "durerea de cap", iar acu tre sa le tratez pe astea ca sa pot ramane insarcinata, sa nu am probleme pe timpul sarcinii.Asa ca cel mai bine e sa mergi la un consult si sa zici care e problema ta, mai ales daca vrei sa ai si un bebe.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2menstruatia a inceput sa intarzie dupa ce mi-am inceput viata sexuala
- 4dureri foarte puternice de cap, in partea dreapta
- 3mi-a intarziat menstruatia o luna
- 5Oare ce o fi? Sarcina?
- 4ameteli, dureri de cap partea stanga
- 9probleme menstruale
- 1Intarzierea menstruatiei-posibila sarcina?
- 4Anticonceptionale si ovule, intarziere menstruatie
- 4caderea parului
- 4durere si arsura a pieli capului pe partea stanga
- 3Problema cadere par adolescent
- 4Probleme in menstruatie... intarzie din cauza stresului?
- 1intarzierea menstruatiei
- 0Întârzierea menstruației
- 1Dureri de cap, tinitus noaptea
- 0Menstruatie intarziata
- 2Psoriazis pe scalp
- 3Vă rog frumos am mare nevoie de un sfat - durere insuportabila de cap
- 3Buna. Am o problemă - întârziere de 2 săptămâni și cred că sunt însărcinată
- 2Dacă am făcut sex protejat mereu, pot fi însărcinată?
Mai multe informații despre: Durerea de cap Caderea parului intarzierea menstruatiei tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: