Dureri de cap, voma, batai intense de inima, oboseala

21-09-2011
jeulika
Nu este medic/terapeut
jeulika
Buna,
Am 23 de ani, simt ca ceva nu este in regula cu mine in ultimul timp, simtomele sunt urmatoarele;
-oboseala(desi dorm suficient)
- batai intense ale inimii(nu fac lucruri care sa ma oboseasca)
- emotiile au devenit exagerat de intense(cand am ceva de spus transpir, ma inrosesc la fata, tremur, ma balbai, saliva excesiva, si lucrurile astea mi se intampla aproape cu toata lumea)
-, imi cade parul exagerat de tare
-mi se exfoliaza unghiile(lucru neobisnuit pt mine
-sanii imi sunt foarte sensibili
-menstruatie neregulata(dintodeauna)
-pilozitate in zona sanilor si pe abdomen...cam atat si prea mult.
Acum 2 zile eram la munca si brusc am ametit, am simtit ca imi bate inima mai tare, mi-a amortit mana stanga, ma durea capu ingrozitor(parca cineva imi apasa ceva pe creier)si am inceput sa vomez.toate acestea au tinut 2 zile.
Sunt speriata pt ca sunt in strainatate, maine o sa merg la medic desi o sa fie foarte greu sa ma fac inteleasa!
Va rog spuneti-mi parerea dumneavoastra!
P.S (folosesc la munca solutii de curatenie destul de puternice.fumez max 5 tigari pe zi)
3 comentarii
0
21-09-2011, ora 21:24
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Nu cred ca este ceva grav care sa va sperie. Presupun ca aveti niste dereglari hormonale si un consult endocrinologic va va lamuri asupra lor si in plus o stare de anxietate pentru care este posibil sa fie nevoie de un tratament anxiolitic pe o perioada de cateva luni. Pe acesta din urma vi-l poate recomanda un psihiatru; daca nu stati o perioada lunga in tara respectiva, puteti amana consultul psihiatric pana la venirea in tara; consulturile psihiatrice in strainatate se fac de obicei pe baza de programare cu ceva timp inainte si aceasta poate sa dureze.
0
21-09-2011, ora 21:26
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
E posibil ca si solutiile de curatenie sa va dea ameteli, greturi si daca nu folositi manusi pot avea legatura cu exfolierea unghiilor.
0
22-09-2011, ora 11:26
jeulika
Nu este medic/terapeut
jeulika
Multumesc mult(eram tare necajita si speriata), oricum o sa merg aici la doctor...poate...poate!
O zi buna
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de cap
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • BioSport Earbuds – căștile care îți monitorizează inima
  • 5 metode de a învinge oboseala
  • Durerea de cap după somn
  • Primul test de screening pentru depistarea oboselii cronice
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Sportul și psihoterapia ameliorează oboseala pacienților cu cancer
  • Oboseala de după-amiază ar putea avea legătură cu sistemul de recompensă de la nivel cerebral
  •