Dureri de cap, voma, batai intense de inima, oboseala
Buna,
Am 23 de ani, simt ca ceva nu este in regula cu mine in ultimul timp, simtomele sunt urmatoarele;
-oboseala(desi dorm suficient)
- batai intense ale inimii(nu fac lucruri care sa ma oboseasca)
- emotiile au devenit exagerat de intense(cand am ceva de spus transpir, ma inrosesc la fata, tremur, ma balbai, saliva excesiva, si lucrurile astea mi se intampla aproape cu toata lumea)
-, imi cade parul exagerat de tare
-mi se exfoliaza unghiile(lucru neobisnuit pt mine
-sanii imi sunt foarte sensibili
-menstruatie neregulata(dintodeauna)
-pilozitate in zona sanilor si pe abdomen...cam atat si prea mult.
Acum 2 zile eram la munca si brusc am ametit, am simtit ca imi bate inima mai tare, mi-a amortit mana stanga, ma durea capu ingrozitor(parca cineva imi apasa ceva pe creier)si am inceput sa vomez.toate acestea au tinut 2 zile.
Sunt speriata pt ca sunt in strainatate, maine o sa merg la medic desi o sa fie foarte greu sa ma fac inteleasa!
Va rog spuneti-mi parerea dumneavoastra!
P.S (folosesc la munca solutii de curatenie destul de puternice.fumez max 5 tigari pe zi)
Am 23 de ani, simt ca ceva nu este in regula cu mine in ultimul timp, simtomele sunt urmatoarele;
-oboseala(desi dorm suficient)
- batai intense ale inimii(nu fac lucruri care sa ma oboseasca)
- emotiile au devenit exagerat de intense(cand am ceva de spus transpir, ma inrosesc la fata, tremur, ma balbai, saliva excesiva, si lucrurile astea mi se intampla aproape cu toata lumea)
-, imi cade parul exagerat de tare
-mi se exfoliaza unghiile(lucru neobisnuit pt mine
-sanii imi sunt foarte sensibili
-menstruatie neregulata(dintodeauna)
-pilozitate in zona sanilor si pe abdomen...cam atat si prea mult.
Acum 2 zile eram la munca si brusc am ametit, am simtit ca imi bate inima mai tare, mi-a amortit mana stanga, ma durea capu ingrozitor(parca cineva imi apasa ceva pe creier)si am inceput sa vomez.toate acestea au tinut 2 zile.
Sunt speriata pt ca sunt in strainatate, maine o sa merg la medic desi o sa fie foarte greu sa ma fac inteleasa!
Va rog spuneti-mi parerea dumneavoastra!
P.S (folosesc la munca solutii de curatenie destul de puternice.fumez max 5 tigari pe zi)
3 comentarii
Nu cred ca este ceva grav care sa va sperie. Presupun ca aveti niste dereglari hormonale si un consult endocrinologic va va lamuri asupra lor si in plus o stare de anxietate pentru care este posibil sa fie nevoie de un tratament anxiolitic pe o perioada de cateva luni. Pe acesta din urma vi-l poate recomanda un psihiatru; daca nu stati o perioada lunga in tara respectiva, puteti amana consultul psihiatric pana la venirea in tara; consulturile psihiatrice in strainatate se fac de obicei pe baza de programare cu ceva timp inainte si aceasta poate sa dureze.
E posibil ca si solutiile de curatenie sa va dea ameteli, greturi si daca nu folositi manusi pot avea legatura cu exfolierea unghiilor.
Multumesc mult(eram tare necajita si speriata), oricum o sa merg aici la doctor...poate...poate!
O zi buna
O zi buna
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere de cap
- 6Durere de cap partea stanga de 2-3 ani
- 43Oboseala, dureri, pierderi de memorie
- 3de doi ani de zile ma chinui cu o fff mare durere de cap, vesnic pe partea stinga a capului
- 4Tomograf zona cranio-cerebrala
- 4Dureri de cap mocnite, foarte ciudate, mai ales cand ma supar...
- 2De 1 saptamana tot am diaree + oboseala ce tine de 3 zile incoace
- 3De un an nu mai sunt eu... dureri de cap, amorteli, stari de panica
- 4sangerare ureche dreapta
- 4Am vomitat Karissa!
- 3durere de cap, ameteala si durere de brat drept
- 10Durere de cap si ureche
- 6batai puternice ale inimii.. o simt si in gat
- 3ajuta masajul pentru ameliorea durerilor de cap cauzate de spondiloza cervicala?
- 2M-am trezit cu dureri de cap si am varsat numai alb si verde...
- 4dureri de cap de cateva luni
- 4Oboseala permanenta
- 0Dureri de cap interminabile
- 0Dureri de cap
- 2Anxietate sau altceva? Cineva cu simptome asemănătoare?
Mai multe informații despre: Durerea de cap accelerarea batailor inimii Oboseala Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: