Probleme dentare
Buna ziua! Sunt Cristina
Am o intrebare foarte importanta privitor la maseaua de minte.Daca poate sa-mi raspunda cineva, i-as fi foarte recunoscatoare.As fi vrut sa apelez la medic, dar fiind o zi de duminica, dupa cum bine stiti, este totul inchis.
Sa revin la subiect... Acum cinci zile medicul mi-a extras 2 maseli de minte.Dupa care mi-a cusut gingiile.Normal, ca fiecare pacient am avut dureri, dar au trecut.In schimb la una dintre gingii mi-au iesit atele dupa 2 zile.Prima data am crezut ca e normal si ca locul e deja "prins" si ca nu mai exista gaura.Dar dupa citeva zile am realizat ca simt un miros din gura si am constatat ca vine chiar de la acea gaura..Intrebarea mea este..Ce sa fac?Trebuie sa merg la medic sa mi-o coase din nou sau care sunt pasii???Mi-e frica, intrucit, atunci cind imi spal dintii nu pot curata alveola cum trebuie si nu vreau sa apara vreo infenctie.Ce ma sfatuiti? Va multumesc mult, Cristina
Am o intrebare foarte importanta privitor la maseaua de minte.Daca poate sa-mi raspunda cineva, i-as fi foarte recunoscatoare.As fi vrut sa apelez la medic, dar fiind o zi de duminica, dupa cum bine stiti, este totul inchis.
Sa revin la subiect... Acum cinci zile medicul mi-a extras 2 maseli de minte.Dupa care mi-a cusut gingiile.Normal, ca fiecare pacient am avut dureri, dar au trecut.In schimb la una dintre gingii mi-au iesit atele dupa 2 zile.Prima data am crezut ca e normal si ca locul e deja "prins" si ca nu mai exista gaura.Dar dupa citeva zile am realizat ca simt un miros din gura si am constatat ca vine chiar de la acea gaura..Intrebarea mea este..Ce sa fac?Trebuie sa merg la medic sa mi-o coase din nou sau care sunt pasii???Mi-e frica, intrucit, atunci cind imi spal dintii nu pot curata alveola cum trebuie si nu vreau sa apara vreo infenctie.Ce ma sfatuiti? Va multumesc mult, Cristina
1 comentarii
buna ziua!! ma numesc anca, am 21 de ani si sunt din Bacau, am si eu o problema legata de maseaua de minte.Mentionez ca mi-au crescut toate 4 masele de minte(nu am nici o carie in gura) dar de ceva timp am o problema cu maseaua din partea dreapta sus care mi-a crescut rau si ma jeneaza in obraz.ieri mi s-a umflat fata fff putin in dreapta jos spre gat si am dureri la ureche. Va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac, mi-e foarte frica sa merg la stomatolog din cate am auzit ar trebui scoasa.
Va multumesc!!
Va multumesc!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2maseluta de minte
- 8Infectie post-operator extractie masea de minte
- 4maseaua de minte...
- 5masea de minte-dureri insuportabile dupa scoaterea nervului
- 11Formatiune alba in locul extractiei
- 8Amigdala, limba si maseaua de minte
- 6Molari care ii imping atat in stanga cat si in dreapta sunt foarte cariati
- 8Dureri si pocnituri la incheietura maxilarului
- 1maseaua de minte
- 0extractie masea minte
- 1Durere la maseua de minte
- 1Vindecare dupa extractie masea de minte
- 1Probleme masea de minte - Extractie? DA sau NU?
- 0durere la cald molar de minte fara nerv
- 1Semne de pericoronarita!!! (apar si dispar)
- 5Operație molar de minte
- 1Probleme masea minte-Dureri cap
- 2Molar de minte
- 3Extractie masea de minte
- 2Problema maseaua de minte
Mai multe informații despre: Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: