Probleme dentare

Buna ziua! Sunt Cristina
Am o intrebare foarte importanta privitor la maseaua de minte.Daca poate sa-mi raspunda cineva, i-as fi foarte recunoscatoare.As fi vrut sa apelez la medic, dar fiind o zi de duminica, dupa cum bine stiti, este totul inchis.
Sa revin la subiect... Acum cinci zile medicul mi-a extras 2 maseli de minte.Dupa care mi-a cusut gingiile.Normal, ca fiecare pacient am avut dureri, dar au trecut.In schimb la una dintre gingii mi-au iesit atele dupa 2 zile.Prima data am crezut ca e normal si ca locul e deja "prins" si ca nu mai exista gaura.Dar dupa citeva zile am realizat ca simt un miros din gura si am constatat ca vine chiar de la acea gaura..Intrebarea mea este..Ce sa fac?Trebuie sa merg la medic sa mi-o coase din nou sau care sunt pasii???Mi-e frica, intrucit, atunci cind imi spal dintii nu pot curata alveola cum trebuie si nu vreau sa apara vreo infenctie.Ce ma sfatuiti? Va multumesc mult, Cristina
Am o intrebare foarte importanta privitor la maseaua de minte.Daca poate sa-mi raspunda cineva, i-as fi foarte recunoscatoare.As fi vrut sa apelez la medic, dar fiind o zi de duminica, dupa cum bine stiti, este totul inchis.
Sa revin la subiect... Acum cinci zile medicul mi-a extras 2 maseli de minte.Dupa care mi-a cusut gingiile.Normal, ca fiecare pacient am avut dureri, dar au trecut.In schimb la una dintre gingii mi-au iesit atele dupa 2 zile.Prima data am crezut ca e normal si ca locul e deja "prins" si ca nu mai exista gaura.Dar dupa citeva zile am realizat ca simt un miros din gura si am constatat ca vine chiar de la acea gaura..Intrebarea mea este..Ce sa fac?Trebuie sa merg la medic sa mi-o coase din nou sau care sunt pasii???Mi-e frica, intrucit, atunci cind imi spal dintii nu pot curata alveola cum trebuie si nu vreau sa apara vreo infenctie.Ce ma sfatuiti? Va multumesc mult, Cristina
1 comentarii

buna ziua!! ma numesc anca, am 21 de ani si sunt din Bacau, am si eu o problema legata de maseaua de minte.Mentionez ca mi-au crescut toate 4 masele de minte(nu am nici o carie in gura) dar de ceva timp am o problema cu maseaua din partea dreapta sus care mi-a crescut rau si ma jeneaza in obraz.ieri mi s-a umflat fata fff putin in dreapta jos spre gat si am dureri la ureche. Va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac, mi-e foarte frica sa merg la stomatolog din cate am auzit ar trebui scoasa.
Va multumesc!!
Va multumesc!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4extractia maselei de minte
- 7extractie molar de minte
- 0Masea de minte care nu are loc sa iasa
- 8Infectie post-operator extractie masea de minte
- 3URGENT - Molar de minte Scos
- 5masea de minte-dureri insuportabile dupa scoaterea nervului
- 11Formatiune alba in locul extractiei
- 1Dureri dupa extragerea unei masele de minte
- 1Vindecare dupa extractie masea de minte
- 2Probleme cu maselele de minte si dinti
- 0Masea de minte crescuta 60 la suta - dureri intensitate medie, ocazionale, de mai multe zile
- 1Extracție măsea de minte
- 10Extractie Masele de minte
- 1Crestere masea de minte
- 3Extracția molarilor din maxilar absolut necesară?
- 3Durere partea stanga
- 2Măsele de minte
- 1Ajutor - amorteala și furnicături in bărbie, ma doare și urechea dupa extractie
- 4Durere molari de minte
Mai multe informații despre: Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: