Crestere masea de minte

17-09-2017
Tomyta
Nu este medic/terapeut
Tomyta
Buna seara!! Am o mica problema si vreau sa cer un mic sfat..ideea este ca eu nu sunt in tara, sunt in Belgia si nu am cum sa ajung la noi la dentist...cam de o luna am probleme serioase cu urechea dreapta ( dureri, senzatia de infundat, senzatia ca as avea apa in ea).. am fost aici la ORL si a zis ca am otita..am luat tratatment 8 zile sinu a trecut..am mai luat un antibiotic de la noi..si tot nu a trecut...din cate am mai citit ca ar avea legatura cu dintii..daca as avea probleme cu ei..si apoi am facut legaura cu faptul ca imi iese maseaua de minte, dreapta sus.. a icept sa imi sparga gingia...ce este de facut in acest caz?? chiar are legatura maseaua cu urechea?
1 comentarii
0
17-09-2017, ora 20:45
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna seara! Durerile de la maseaua de minte pot iradia spre ureche. Daca aveti posibilitatea sa faceti o radiografie dentara, este indicat pentru a vedea daca maseaua are loc sa erupa. Pana ajungeti la medic curatati zona gingiei pe unde erupe molarul de minte cu mare atentie, puteti lua medicatie antiinflamatoare daca nu sunt alte restrictii. Poate fi nevoie de extractia maselei sau de pastrarea ei, in functie de situatie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce rol are măseaua de minte?
  • Un nou studiu arată că extracția celui de-al treilea molar are efecte pozitive pe termen lung asupra gustului
  •