Ajutor - amorteala și furnicături in bărbie, ma doare și urechea dupa extractie
Duminica dimineața ma durea un molar de minte, dreapta jos, la amiaza mia amorțit buza de jos și dinți de jos, luni dimineață al fost de urgenta la stomatolog unde ma trimis la chirurg, chirurgul cum ma vszut mia scos molarul de minte și mi a dat tratament cu antibiotic, astăzi este sâmbăta, amorteala și furnicături din zona bărbiei, buza de jos și dinți de jos tot nu a trecut, ma doare și urechea și nu știu ce sa fac, nu pot sa deschid gura tare, simt ca ma tine ceva și nu sunt unflata, ce as putea sa fac? Menționez ca molarul de minte avea rădăcinile în nervul maxilarului
1 comentarii
Bună ziua,
este posibil ca amorțirea și furnicăturile să fie cauzate de leziunea nervului alveolar inferior care trece prin zona în care a fost extras molarul de minte. Această afecțiune se numește parestezie și poate apărea în timpul extracției dentare, deși este o complicație rară.
Este important să discutați cu medicul dumneavoastră pentru a afla ce ar putea fi cauza simptomelor dumneavoastră și pentru a primi un diagnostic precis și un plan de tratament adecvat. Este posibil să fie nevoie să vă întoarceți la medicul dentist sau la chirurgul oral pentru o evaluare suplimentară.
În cazul în care simptomele dumneavoastră se agravează, ar trebui să căutați asistență medicală de urgență imediat.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună
.
este posibil ca amorțirea și furnicăturile să fie cauzate de leziunea nervului alveolar inferior care trece prin zona în care a fost extras molarul de minte. Această afecțiune se numește parestezie și poate apărea în timpul extracției dentare, deși este o complicație rară.
Este important să discutați cu medicul dumneavoastră pentru a afla ce ar putea fi cauza simptomelor dumneavoastră și pentru a primi un diagnostic precis și un plan de tratament adecvat. Este posibil să fie nevoie să vă întoarceți la medicul dentist sau la chirurgul oral pentru o evaluare suplimentară.
În cazul în care simptomele dumneavoastră se agravează, ar trebui să căutați asistență medicală de urgență imediat.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună
.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 73Extractie de masea de minte + alte 3 masele
- 7durere post chiuretaj
- 4maseaua de minte
- 1Masea de minte rupta
- 2Durere dupa extractie
- 1Problema molari de minte
- 0Durere dupa extractie.
- 2Gingie sparta in dreptul maselei de minte
- 3Extractie masea
- 5Operație molar de minte
- 1Disconfort dupa extractia molarului 3.6
- 3Durere dupa o saptamana de la extractie
- 8Extractie pe infectie
- 4Durere dupa extractie molar inferior
- 3Extractie masea de minte
- 0Extractie masea de minte
- 1Ajutor! miros foarte urât de unde am scos molarul de minte
- 3Extractie molar minte sau nu
- 0Molar de minte extracție prin chirurgie.
Mai multe informații despre: Maseaua de minte durerea dupa extractie molar de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: