Durere partea stanga

Buna ziua! In ultima vreme am avut probleme cu maselele. Am avut 2 masele pe partea stanga sus foarte cariate pe care le-am reparat si una jos, la fel de cariata pe care am reparat-o. Stomatologul mi-a spus ca au fost foarte afectate si ca daca voi mai avea probleme va trebui sa imi scoata nervil. TOt pe partea stanga sus imi creste maseaua de minte. De 2-3 zile am niste dureri sacaiaetoare pe partea stanga si nu imi pot da seama de unde vin. Simt ca o arsura, mai ales pe partea din sus, ca si cum ma dor gingiile si ma doare uneori si partea de jos (maseaua pe care am plombat-o). Ma doare uneori si urechea insa tind sa cred ca durerea vine de la maeaua de minte deoarece ma doare cumva cand inghit si cand apas cu limba acolo simt o presiune si simt cumva coltii ce urmeaza sa iasa. Nu stiu daca e de vina maseaua de minte sau e de la maselele recent plombate. As aprecia daca as auzi un sfat deoarece nu stiu ce sa fac. Multumesc!
3 comentarii

Buna ziua,
Faceti o radiografie panoramica si pe baza ei se va putea vedea exact ce dinte este afectat.
Faceti o radiografie panoramica si pe baza ei se va putea vedea exact ce dinte este afectat.

Buna ziua, dupa cum spune colega mea, o radiografie este indicata. Apoi, molarul de minte adeseori se indica a fi extras si se urmaresc ceilalti dinti ca si simtomatologie. Medicul curant va explica decizia optima.

Buna ziua,
va recomand sa faceti o radiografie panoramica pentru a vedea molarii de minte cat si unde mai sunt carii la ati dinti unde ati spus ca aveti dureri.
va recomand sa faceti o radiografie panoramica pentru a vedea molarii de minte cat si unde mai sunt carii la ati dinti unde ati spus ca aveti dureri.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri: lucrare premolari, masele de minte si urechi
- 5probleme extractie molar minte
- 10infectie molar de minte??help:-ss
- 6La radiografie mai aparea o masea, dar mie inca nu mi-a iesit
- 13imi iese maseaua de minte si de doua zile nu pot dormi
- 6Molari care ii imping atat in stanga cat si in dreapta sunt foarte cariati
- 7Usturimi faringe sus in spatele luetei
- 9mi sa umflat partea stanga jos si gatu, nu puteam inghiti si ma durea maxilarul
- 1maseaua de minte
- 0extractie masea minte
- 2Maseaua de minte
- 1buza amortita dupa extractie molar de minte
- 1Extracție măsea de minte
- 1Infectie pe locul maselei de minte
- 3Maseaua de minte
- 3Nu pot deschide gura
- 1Crestere masea de minte
- 0Masea de minte
- 4Durere molari de minte
Mai multe informații despre: Maseaua de minte