Durere partea stanga
Buna ziua! In ultima vreme am avut probleme cu maselele. Am avut 2 masele pe partea stanga sus foarte cariate pe care le-am reparat si una jos, la fel de cariata pe care am reparat-o. Stomatologul mi-a spus ca au fost foarte afectate si ca daca voi mai avea probleme va trebui sa imi scoata nervil. TOt pe partea stanga sus imi creste maseaua de minte. De 2-3 zile am niste dureri sacaiaetoare pe partea stanga si nu imi pot da seama de unde vin. Simt ca o arsura, mai ales pe partea din sus, ca si cum ma dor gingiile si ma doare uneori si partea de jos (maseaua pe care am plombat-o). Ma doare uneori si urechea insa tind sa cred ca durerea vine de la maeaua de minte deoarece ma doare cumva cand inghit si cand apas cu limba acolo simt o presiune si simt cumva coltii ce urmeaza sa iasa. Nu stiu daca e de vina maseaua de minte sau e de la maselele recent plombate. As aprecia daca as auzi un sfat deoarece nu stiu ce sa fac. Multumesc!
3 comentarii
Buna ziua,
Faceti o radiografie panoramica si pe baza ei se va putea vedea exact ce dinte este afectat.
Faceti o radiografie panoramica si pe baza ei se va putea vedea exact ce dinte este afectat.
Buna ziua, dupa cum spune colega mea, o radiografie este indicata. Apoi, molarul de minte adeseori se indica a fi extras si se urmaresc ceilalti dinti ca si simtomatologie. Medicul curant va explica decizia optima.
Buna ziua,
va recomand sa faceti o radiografie panoramica pentru a vedea molarii de minte cat si unde mai sunt carii la ati dinti unde ati spus ca aveti dureri.
va recomand sa faceti o radiografie panoramica pentru a vedea molarii de minte cat si unde mai sunt carii la ati dinti unde ati spus ca aveti dureri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Maseaua de minte nu are loc sa iasa.
- 0Masea de minte care nu are loc sa iasa
- 3URGENT - Molar de minte Scos
- 4maseaua de minte...
- 6m-am trezit cu fata umflata, durerea (de dinti) a cam trecut, simt cum gingia este crapata
- 4maseaua de minte cariata
- 0Extractie masea de minte
- 1Vindecare dupa extractie masea de minte
- 1buza amortita dupa extractie molar de minte
- 0operatie molar 3 inclus
- 0Problema masea de minte
- 1Semne de pericoronarita!!! (apar si dispar)
- 3Extractie masea de minte
- 15Stomatologie
- 1Ganglioni umflati si masea minte
- 2Măsele de minte
- 2Problema maseaua de minte
- 7Ajutor măseaua de minte sau altceva ?
- 2Extractie molar 48
- 0Molar de minte extracție prin chirurgie.
Mai multe informații despre: Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: