extractia maselei de minte

acum o sapt mi-am extras molarul de minte dreapta jos si de atunci innebunesc de durere. am luat nurofen forte, aulin si profenid dar deja nici unul nu-si mai face efectul. am gura inclestata nu pot manca sau bea nimic ma ustura ingrozitor. aveti vreun sfat stiti vreun leac care sa functioneze cu adevarat?
4 comentarii

Sa nu crezi ca imi bat joc de tine.mesteca guma ca sa iti dai drumul la articulatia temporo-mandibulara.Daca ti-a facut si sutura, dupa indepartarea firelor o sa fie mai bine.ATENTIE...SPALA-TE FFFF BINE IN ZONA RESPECTIVA PENTRU CA E POSIBIL CA DUREREA SA FIE ACUM DIN CAUZA DETRITUSURILOR(RESTURILOR) ALIMENTARE CARE S-AU CANTONAT IN ZONA !!!

Buna, dupa 6 ani de aparate dentare, si dilatarea maxilarului, acum cand am crezut ca se termina calvarul asta, imi spune doctoritza ca daca imi erup maselele de minte o sa-mi recidiveze dintii, si ca trebuie extrase maselele de minte inainte sa erupa.Pana aici am si inteles, si am fost de acord, operatia va avea loc candva in primavara, insa acum am auzit de la cineva ca maselele de minte sunt cimentate in osul maxilarului, si pentru a putea fi extrase trebuie o operatie f complicata, si dureroasa, deorece trebuie taiate de pe osul maxilarului.Va rog mult de tot explicati-mi ce se intampla in timpul si dupa aceasta operatie, pentru ca mi-e deosebit de frica, si nu stiu ce sa fac. Multumesc mult, Heidi

"Heidi"..in primul rand trebuie sa te calmezi, nu te panica. din cate stiu, pt a scoate o masea de minte care nu a erupt, dentistul face o incizie in gingie sau "taie" gingia in asa fel incat sa o scoata. din ce mi-a zis dentista mea, nu pare a fi o operatie complicata. bineinteles e nevoie de parerea unui dentist ca sa te linisteasca. numai bine

buna! maseaua de minte afecteaza maxilarul?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Am avut fistula, am scos maseaua dar nu am scapat de pb. De ce?
- 5probleme extractie molar minte
- 3URGENT - Molar de minte Scos
- 6Parodontita?
- 4Durere ciudata masea
- 9ajutor - halena si dureri la o luna dupa extractie
- 2Carie masea de minte
- 6dintele dinaintea locului extractiei ma incomodeaza cumplit de cand a ramas fara maseaua de dupa
- 7Usturimi faringe sus in spatele luetei
- 0extractie masea minte
- 1Colt de masea dupa 10 luni de la extractie
- 1Dupa extractie
- 1Dupa extractie molar de minte inclus..
- 3Pareri despre clinica Prestige Dental Care din Bucuresti
- 3Maseaua de minte
- 8Riscurile extractiilor de premolari in scop ortodontic
- 2Extractie
- 4Extracție măsea de minte
- 6Ajutati-ma - locul extractiei este foarte mare, poate sa faca ceva sa nu stea osul in afara?
- 1Extractie molar dreapta sus
Mai multe informații despre: Extractia dentara Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: