extractia maselei de minte
acum o sapt mi-am extras molarul de minte dreapta jos si de atunci innebunesc de durere. am luat nurofen forte, aulin si profenid dar deja nici unul nu-si mai face efectul. am gura inclestata nu pot manca sau bea nimic ma ustura ingrozitor. aveti vreun sfat stiti vreun leac care sa functioneze cu adevarat?
4 comentarii
Sa nu crezi ca imi bat joc de tine.mesteca guma ca sa iti dai drumul la articulatia temporo-mandibulara.Daca ti-a facut si sutura, dupa indepartarea firelor o sa fie mai bine.ATENTIE...SPALA-TE FFFF BINE IN ZONA RESPECTIVA PENTRU CA E POSIBIL CA DUREREA SA FIE ACUM DIN CAUZA DETRITUSURILOR(RESTURILOR) ALIMENTARE CARE S-AU CANTONAT IN ZONA !!!
Buna, dupa 6 ani de aparate dentare, si dilatarea maxilarului, acum cand am crezut ca se termina calvarul asta, imi spune doctoritza ca daca imi erup maselele de minte o sa-mi recidiveze dintii, si ca trebuie extrase maselele de minte inainte sa erupa.Pana aici am si inteles, si am fost de acord, operatia va avea loc candva in primavara, insa acum am auzit de la cineva ca maselele de minte sunt cimentate in osul maxilarului, si pentru a putea fi extrase trebuie o operatie f complicata, si dureroasa, deorece trebuie taiate de pe osul maxilarului.Va rog mult de tot explicati-mi ce se intampla in timpul si dupa aceasta operatie, pentru ca mi-e deosebit de frica, si nu stiu ce sa fac. Multumesc mult, Heidi
"Heidi"..in primul rand trebuie sa te calmezi, nu te panica. din cate stiu, pt a scoate o masea de minte care nu a erupt, dentistul face o incizie in gingie sau "taie" gingia in asa fel incat sa o scoata. din ce mi-a zis dentista mea, nu pare a fi o operatie complicata. bineinteles e nevoie de parerea unui dentist ca sa te linisteasca. numai bine
buna! maseaua de minte afecteaza maxilarul?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 37Dupa extractia dentara, sangerarea nu s-a oprit
- 8Infectie post-operator extractie masea de minte
- 5masea de minte-dureri insuportabile dupa scoaterea nervului
- 3extractie masea
- 8granulom si abces...pot scapa de extractie?
- 3extractie infectie
- 7Maseaua de minte, durere si gingie umflata
- 22 extractii deodata: masea de minte + premolar
- 7Usturimi faringe sus in spatele luetei
- 0maseaua de minte
- 3e greu de extras maseaua de minte?
- 5maseaua de minte, gingie crescuta peste si inflamata, ma jeneaza cand mananc
- 4Operatie pentru extractia maselei de minte
- 0Cheagul de după extracţie
- 3Pareri despre clinica Prestige Dental Care din Bucuresti
- 1Semne de pericoronarita!!! (apar si dispar)
- 1extracție de molari de minte in timpul unei răceli
- 2Extracție 5 masele odata
- 0Masea de minte
- 3Extractie masele
Mai multe informații despre: Extractia dentara Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: