Măsele de minte

Bună. Din Septembrie a început sa mă doară o măsea, la început erau dureri groaznice, nici un calmant nu ajuta. Dupa o saptamana daca luam un paduden forte inainte de culcare durerea disparea pentru 24 de ore. Cam 2-3 săptămâni am ținut-o doar așa pe calmante, după care am fost la dentist, mi-a plombat măseaua și timp de o săptămâna nu am avut deloc dureri. Zilele trecute durerile au revenit. Sunt dureri groaznice dar după ce iau un calmat durerea dispare pentru 24 de ore după care revine. Măseaua "problema" se afla exact langa maseaua de minte (maxilarul superior). Mãseaua de minte nu a crescut decat un colt. Gingia mi s-a inflamat de mai multe ori doar ca restul maselei se pare ca nu mai creste. Nu pot sa iau calmate la nesfârșit, vă rog ajutați-mă, ce ar trebui sa fac?
2 comentarii

Buna ziua. Mergeti din nou la medicul dentist; este recomandat sa faceti o radiografie si sa va decide planul. Maseaua de minte adesea se indicat a fi extrasa; apoi se urmareste maseaua vecina.

Buna dimineata,
Faceti o radiografie panoramica pentru a se vedea pozitia molarului de minte.
De multe ori molarul de minte nu are loc pe arcada sa erupa si produce pericoronarita, o inflamatie a gingiei din jurul dintelui.
Faceti o radiografie panoramica pentru a se vedea pozitia molarului de minte.
De multe ori molarul de minte nu are loc pe arcada sa erupa si produce pericoronarita, o inflamatie a gingiei din jurul dintelui.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 147maseaua de minte DOARE
- 4Maseaua de minte si umflatura gingivala
- 4maseaua de minte...
- 5masea de minte-dureri insuportabile dupa scoaterea nervului
- 1Dureri dupa extragerea unei masele de minte
- 7O posibila infectie dupa extractie!
- 8Dureri si pocnituri la incheietura maxilarului
- 0maseaua de minte
- 2extractie molari minte inclusi - probleme
- 3maseaua de minte
- 6Care este maseaua de minte?
- 2Molarii de minte
- 0extractie masea minte
- 1Vindecare dupa extractie masea de minte
- 5Operație molar de minte
- 15Stomatologie
- 2Molar de minte
- 1Ajutor - amorteala și furnicături in bărbie, ma doare și urechea dupa extractie
- 4Durere molari de minte
Mai multe informații despre: Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: