extractie molar de minte
acum 6 zile am suferit o extractie de molar de minte ce e drept e ca maseaua era sanatoasa dar crestea in obraz.mi se inflamase obrazil si facusem afta in gingie (maseaua crescuse in gingie).asta e a 5 a seara cand nu pot dormi de durere ma doare toata partea dreapta a capului si articulatia foarte tare.am facut abuz de medicamente adika am folosit in 6 zile ketonal 150mg -20 comprimate, supozitoare ketonal 100 mg-5bucati, arcoxia 90mg-3 comprimate, algocalmin fiole-6bucati.durerile sunt foarte acute de imi vine sa ma arunc de la fereastra, simt ca organismul meu nu mai face fata medicamentelor si oboselii nu mai zic de durere am inceput sa iau acum la interval de 1-2oer fiole de algocalmin si nu mai au efect.ce sa fac ajutatima va rog.
7 comentarii
e posibil sa fi facut o complicatie dupa extractie.daca aceasta a fost laborioasa, complicata. nu exclud nici varianta unor dureri "normale " dupa extractia molarului de minte. consider ca ar trebui sa te mai duci la consult tinand cont ca a trecut o saptamana, si sa vezi ce este de fapt. iar cu excesul de antialgice.nu e bine caci iti distrugi ficatul !!
multumesc pentru raspuns.am fost la medic pe 05.02.2008 sa imi scoata firele de sutura si mi-a zis ca e totul normal.anul trecut am mai trecut printr-o astfel de extractie si desi a fost mai complicata durerile nu au fost asa de acute in comparatie cu cele de acum.
multumesc pentru raspuns.am fost la medic pe 05.02.2008 sa imi scoata firele de sutura si mi-a zis ca e totul normal.anul trecut am mai trecut printr-o astfel de extractie si desi a fost mai complicata durerile nu au fost asa de acute in comparatie cu cele de acum.
se implinesc 4 zile de la operatie(molar de minte, 38 inclus), ma simpt bine cu o exceptie, nu imi simpt jumatate de barbie, este normal?
Acum 4 zile mi s-a inflamat molarul de minte si am facut infectie.Am fost la medic iau antibiotice si imi da inapoi infectia.Am constatat ca maseaua e lipita de obraz fara a fi in sir cu celelalte.Vreau sa o extrag dar as dori o clinica calumea sa fiu sigura ca nu o sa-mi scoata creierii pe acolo.Eu merg mereu la stomatolog dar problema asta ma sperie rau.Stiu ca molarii de minte au multe radacini si sunt greu de scos.Ce clinica recomandati?Cat dureaza in medie pana se vindeca?Am si o carne crescuta acolo, presupun ca o vor taia, sau cum?Multumesc frumos
peste 6 zile trebuie sa merg sa imi extrag molarul de minte. norocul meu este ca am unul singur si nu 2, ca toti ceilalti. :D va durea dupa extractie?
va rog frumos sa-mi raspundeti. sunt fff stresata.
multumesc.
va rog frumos sa-mi raspundeti. sunt fff stresata.
multumesc.
buna ma numesc diana si vreau sa stiu dak molarul de minte afecteaza maxilarul?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Fistula dentara se inchide de la sine? Rog raspuns
- 8masea minte - operatie
- 4dureri: lucrare premolari, masele de minte si urechi
- 5probleme extractie molar minte
- 2extractia dentara
- 3Mi se inampla ceva grav, ati mai auzit...
- 2dureri mari masea de minte
- 7Extractie masea de minte. Rog ajutor.
- 5AVC in 2oo8 pe fond de fibrilatie artiala... extractie dentara?
- 7plomba dureroasa
- 1Rubeola, puroiul in gat si maseaua de minte.
- 5cand se poate face implantul?
- 2Masea extrasa
- 1Extractie masele de minte
- 6Abces dentar, extractie sau nu la cald?
- 1Probleme masea minte-Dureri cap
- 2Abces dentar dupa extractie?
- 1Extracție măsea de minte
- 2Extracție molar de minte
Mai multe informații despre: Extractia dentara Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: