extractie molar de minte
acum 6 zile am suferit o extractie de molar de minte ce e drept e ca maseaua era sanatoasa dar crestea in obraz.mi se inflamase obrazil si facusem afta in gingie (maseaua crescuse in gingie).asta e a 5 a seara cand nu pot dormi de durere ma doare toata partea dreapta a capului si articulatia foarte tare.am facut abuz de medicamente adika am folosit in 6 zile ketonal 150mg -20 comprimate, supozitoare ketonal 100 mg-5bucati, arcoxia 90mg-3 comprimate, algocalmin fiole-6bucati.durerile sunt foarte acute de imi vine sa ma arunc de la fereastra, simt ca organismul meu nu mai face fata medicamentelor si oboselii nu mai zic de durere am inceput sa iau acum la interval de 1-2oer fiole de algocalmin si nu mai au efect.ce sa fac ajutatima va rog.
7 comentarii
e posibil sa fi facut o complicatie dupa extractie.daca aceasta a fost laborioasa, complicata. nu exclud nici varianta unor dureri "normale " dupa extractia molarului de minte. consider ca ar trebui sa te mai duci la consult tinand cont ca a trecut o saptamana, si sa vezi ce este de fapt. iar cu excesul de antialgice.nu e bine caci iti distrugi ficatul !!
multumesc pentru raspuns.am fost la medic pe 05.02.2008 sa imi scoata firele de sutura si mi-a zis ca e totul normal.anul trecut am mai trecut printr-o astfel de extractie si desi a fost mai complicata durerile nu au fost asa de acute in comparatie cu cele de acum.
multumesc pentru raspuns.am fost la medic pe 05.02.2008 sa imi scoata firele de sutura si mi-a zis ca e totul normal.anul trecut am mai trecut printr-o astfel de extractie si desi a fost mai complicata durerile nu au fost asa de acute in comparatie cu cele de acum.
se implinesc 4 zile de la operatie(molar de minte, 38 inclus), ma simpt bine cu o exceptie, nu imi simpt jumatate de barbie, este normal?
Acum 4 zile mi s-a inflamat molarul de minte si am facut infectie.Am fost la medic iau antibiotice si imi da inapoi infectia.Am constatat ca maseaua e lipita de obraz fara a fi in sir cu celelalte.Vreau sa o extrag dar as dori o clinica calumea sa fiu sigura ca nu o sa-mi scoata creierii pe acolo.Eu merg mereu la stomatolog dar problema asta ma sperie rau.Stiu ca molarii de minte au multe radacini si sunt greu de scos.Ce clinica recomandati?Cat dureaza in medie pana se vindeca?Am si o carne crescuta acolo, presupun ca o vor taia, sau cum?Multumesc frumos
peste 6 zile trebuie sa merg sa imi extrag molarul de minte. norocul meu este ca am unul singur si nu 2, ca toti ceilalti. :D va durea dupa extractie?
va rog frumos sa-mi raspundeti. sunt fff stresata.
multumesc.
va rog frumos sa-mi raspundeti. sunt fff stresata.
multumesc.
buna ma numesc diana si vreau sa stiu dak molarul de minte afecteaza maxilarul?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Am avut fistula, am scos maseaua dar nu am scapat de pb. De ce?
- 5durere dupa extractie - e normal?
- 5dupa extractie dentara, in locul dintelui scos a inceput sa apara o pata alba
- 5masea de minte-dureri insuportabile dupa scoaterea nervului
- 8granulom si abces...pot scapa de extractie?
- 3puroi dupa extractie
- 5masea cu infectie (puroi) extractie
- 9mi sa umflat partea stanga jos si gatu, nu puteam inghiti si ma durea maxilarul
- 6Care este maseaua de minte?
- 0extractie masea minte
- 1Extractie masea nereusita
- 4Operatie pentru extractia maselei de minte
- 10extractia dentara are legatura cu intarzierea menstruatiei?
- 16Maseaua de minte (gaura mare in mandibula dupa scoaterea firelor)
- 1gura inclestata si molar de minte inflamat cu carie pozitionat spre mandibula
- 3Buza, gingie si barba amortita
- 1Problema masea de minte
- 1Crestere masea de minte
- 2Extracție molar de minte
Mai multe informații despre: Extractia dentara Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: