Vindecare dupa extractie masea de minte
![Selky](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara,
Acum doua zile mi-am scos o masea de minte (stanga, jos). Nu ma durea deloc insa s-a cariat putin si am hotarat s-o scot inainte de a incepe durerile.
Dupa extractie nu am luat niciun medicament, dentistul recomandandu-mi sa iau doar ibuprofen in caz de durere - n-a fost cazul -; a spus si ca nu este nevoie sa iau antibiotic. Umflatura s-a diminuat dupa cateva ore;sangerarea s-a oprit dupa cateva ore isna am mai sangerat putin dupa ~18 ore cand m-am spalat pe dinti pt prima data dupa interventie; in primele 24 ore am simtit nevoia de a scuipa des, un pic mai inchegat, cu ceva flegma.
Acum m-am uitat in oglinda la locul extractiei si vad o gaura neagra si doua puncte albe pe gingie.
Sunt normale acele puncte, rana se vindeca normal? Sigur nu sunt resturi de mancare.
Va multumesc
Acum doua zile mi-am scos o masea de minte (stanga, jos). Nu ma durea deloc insa s-a cariat putin si am hotarat s-o scot inainte de a incepe durerile.
Dupa extractie nu am luat niciun medicament, dentistul recomandandu-mi sa iau doar ibuprofen in caz de durere - n-a fost cazul -; a spus si ca nu este nevoie sa iau antibiotic. Umflatura s-a diminuat dupa cateva ore;sangerarea s-a oprit dupa cateva ore isna am mai sangerat putin dupa ~18 ore cand m-am spalat pe dinti pt prima data dupa interventie; in primele 24 ore am simtit nevoia de a scuipa des, un pic mai inchegat, cu ceva flegma.
Acum m-am uitat in oglinda la locul extractiei si vad o gaura neagra si doua puncte albe pe gingie.
Sunt normale acele puncte, rana se vindeca normal? Sigur nu sunt resturi de mancare.
Va multumesc
1 comentarii
![Dr. Durbac Marius](/arata_img.php?img=cont_135586.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua, punctele acelea nu ar trebui sa va ingrijoreze ata timp cat nu sunt asociate cu durere si supurarea acelei zone.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Am avut fistula, am scos maseaua dar nu am scapat de pb. De ce?
- 43Extraxtie masea, insomnie si gingia umflata
- 2Maseaua de minte nu are loc sa iasa.
- 4Extractie dentara
- 9probleme premolar si o masea
- 5dupa extractie dentara, in locul dintelui scos a inceput sa apara o pata alba
- 3Loc umflat dupa extractie. Este infectie?
- 7O posibila infectie dupa extractie!
- 1Maseaua de minte
- 1Extractii dentare dupa tratament cu citostatice.
- 4dureri dupa extractie
- 5daca scot masele, pozitia dintilor se va mai schimba, maxilarul se retrage?
- 0Extractie masea cu puroi
- 5cand se poate face implantul?
- 3Problema extractie granulom (citire radiografie)
- 5colt din radacina molar de minte ramasa dupa extractie
- 1Intrebare legata de o extractie.
- 3Extracția molarilor din maxilar absolut necesară?
- 15Stomatologie
- 2Extractie
Mai multe informații despre: Extractia dentara Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: