Vindecare dupa extractie masea de minte
Buna seara,
Acum doua zile mi-am scos o masea de minte (stanga, jos). Nu ma durea deloc insa s-a cariat putin si am hotarat s-o scot inainte de a incepe durerile.
Dupa extractie nu am luat niciun medicament, dentistul recomandandu-mi sa iau doar ibuprofen in caz de durere - n-a fost cazul -; a spus si ca nu este nevoie sa iau antibiotic. Umflatura s-a diminuat dupa cateva ore;sangerarea s-a oprit dupa cateva ore isna am mai sangerat putin dupa ~18 ore cand m-am spalat pe dinti pt prima data dupa interventie; in primele 24 ore am simtit nevoia de a scuipa des, un pic mai inchegat, cu ceva flegma.
Acum m-am uitat in oglinda la locul extractiei si vad o gaura neagra si doua puncte albe pe gingie.
Sunt normale acele puncte, rana se vindeca normal? Sigur nu sunt resturi de mancare.
Va multumesc
Acum doua zile mi-am scos o masea de minte (stanga, jos). Nu ma durea deloc insa s-a cariat putin si am hotarat s-o scot inainte de a incepe durerile.
Dupa extractie nu am luat niciun medicament, dentistul recomandandu-mi sa iau doar ibuprofen in caz de durere - n-a fost cazul -; a spus si ca nu este nevoie sa iau antibiotic. Umflatura s-a diminuat dupa cateva ore;sangerarea s-a oprit dupa cateva ore isna am mai sangerat putin dupa ~18 ore cand m-am spalat pe dinti pt prima data dupa interventie; in primele 24 ore am simtit nevoia de a scuipa des, un pic mai inchegat, cu ceva flegma.
Acum m-am uitat in oglinda la locul extractiei si vad o gaura neagra si doua puncte albe pe gingie.
Sunt normale acele puncte, rana se vindeca normal? Sigur nu sunt resturi de mancare.
Va multumesc
1 comentarii
Buna ziua, punctele acelea nu ar trebui sa va ingrijoreze ata timp cat nu sunt asociate cu durere si supurarea acelei zone.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Tinnitus dupa extractie molari
- 1inflamare dupa extractie premolari
- 6m-am trezit cu fata umflata, durerea (de dinti) a cam trecut, simt cum gingia este crapata
- 0maseaua de minte
- 5Dinte extras
- 1extractie dentara
- 3Problema molar - trebuie extractie?
- 2Maseaua de minte
- 1Alternativa la extractia dintilor mobili - Electronic doctor
- 3umflatura
- 3extractie masea de minte
- 2Stomatologie extracție măsea de minte
- 1Infecție nedureroasa
- 3Extracție măsea de minte cariata în timp ce iau antibiotic
- 2Extragere Dinți 5