probleme de crestere :(
buna.. am 16 ani inaltimea de 1.50 si 43 kg as vrea sa mai cresc dar... in septembrie 2011 mi sa descoperit ca am probleme cu tiroida ( tiroida auto-imuna) iau tratamentul zilnic dar mi sa spus ca nu o sa mai cresc mult, de 3 ani nu am vazut vreo schimbare. totusi tind sa cred ca voi mai creste, va rog ajutati-ma ! Nu exista nici o solutie pentru a ma mai inalta putin? :(
6 comentarii
Sa faci sport in special baschet, volei, innot, .
Astai bine dar trebuie sa incerci sa faci cat mai multe intinderi si astfel corpul va tinde sa creasca, cam ca atunci cand rusoaicele vor sa le creasca picioare lungi, stii cum fac? li se sectioneaza oasele si li se ataseaza intinzatoare adica se trage de oase cate putin si organismul umple locul gol si tot asa, numai ca prin sport se realizeaza asta mai normal, fara dureri si natural.
Vezi ca tiam raspuns si la cealalta problema a ta. Astept comentarii.
Vezi ca tiam raspuns si la cealalta problema a ta. Astept comentarii.
Buna ziua!
In legatura cu dilema dumneavoastra, raspunsul este...teoretic da, mai puteti creste in inaltime.
Insa pentru a sti cu siguranta daca aceasta este talia finala, ar fi necesara efectuarea unei radiografii de pumn, care va aduce informatii importante despre nucleii de osificare si varsta osoasa. Pe baza acestei radiografii, un medic va poate spune daca pana in jurul varstei de 20-21 de ani se mai pot adauga cativa cm taliei dumneavosatra actuale sau nu.
In legatura cu dilema dumneavoastra, raspunsul este...teoretic da, mai puteti creste in inaltime.
Insa pentru a sti cu siguranta daca aceasta este talia finala, ar fi necesara efectuarea unei radiografii de pumn, care va aduce informatii importante despre nucleii de osificare si varsta osoasa. Pe baza acestei radiografii, un medic va poate spune daca pana in jurul varstei de 20-21 de ani se mai pot adauga cativa cm taliei dumneavosatra actuale sau nu.
multumsc pentru raspunsul dumneavoastra !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dezvoltare sexuala a adolescentului
- 4Stimularea glandei de crestere
- 5Medicamente de crestere (in inaltime)
- 6cresterea in inaltime
- 4Influenta salii de forta
- 8probleme de crestere!
- 3vitamine etc.
- 5Crestere in inaltime... ajuta baschetul?
- 39Lipsa calciului duce la o crestere rapida in inaltime?
- 6am 16 ani.. pot sa mai cresc in inaltime?
- 7probleme cu cresterea.. am 1.60 m si nu mai cresc
- 3Crestere in inaltime prin stretching?
- 3Potential crestere inaltime.
- 1Crestere in inaltime
- 0Probleme hormonale, tulburari crestere
- 1crestere in inaltime dar am exostoza
- 1Cum sa ating mai repede intaltimea maxima?
Mai multe informații despre: Cresterea adolescentului cresterea in inaltime
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: