probleme cu inaltimea?
am un baiat de 5 ani si 8 luni are 1.18cm este bine varsta lui?
4 comentarii
Este bine, stai linistita.Dupa 2 ani inaltimea se calculeaza dupa formula lui Geldrich si anume : 5x varsta [ in ani] + 80. pentru a sti si tu in viitor cum se face calculul.
va multumesc mai am o intrebare dar greutatea de 18 kilograme la varsta de 5 ani si 8 luni este buna?
ce parere aveti doamna doctor sai mai dau vigantol? nu prea are pofta de mancare in schimb este f activ iam facut analizele de sange iau iesit toate bune in afara de fier care ia iesit marit putin va multumesc
Inaltimea este buna dar la greutate ar trebui sa aiba cam cu doua kg in plus, avand in vedere ca este baiat. Cere parerea MF care se ocupa de copil, dar parerea mea este sa nu-i mai dai vigantol ci vitamine si minerale in formula completa ; mai putine dulciuri cumparate si mai multe fructe, copturi de casa, mancare gatita de tine in casa, lapte, ou, carne, smantana, fara sucuri acidulate.Miscarea este benefica si ea dezvoltarii ; cred ca il dai la gradinita.Un examen al scaunului ai facut anul acesta la copil pentru a depista eventuale parazitoze? Sa fie invatat sa se spele pe manute de fiecare data cand are pofta sa manance ceva.Cu speranta ca nu te-am dadacit prea tare, nu mai continui, sperand ca-ti vor fi utile cateva sfaturi.Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Medicamente de crestere (in inaltime)
- 4deficiente in crestere
- 7cresterea in inaltime - cum?
- 2mic de inaltime
- 1Mai pot creste in inaltime la 15 ani?
- 7Crestere in inaltime
- 1inaltime mare.. cum o opresc?
- 0Crestere in inaltime
- 6Crestere inaltime HGH.. as vrea sa stiu cate ceva despre un tratament
- 1Crestere in inaltime
- 0Vreau sa cresc in inaltime, baiat 17 ani, ar ajuta HGH injectabil?
- 1intrebare: mai pot creste la 27 ani?
- 1crestere in inaltime dar am exostoza
- 2160 cm inaltime la 16 ani
- 1Pareri despre inaltimea mea, mai pot creste?
- 0Crestere in inaltime la 16 ani!
- 0Cresc foarte lent
- 2Cresterea in inaltime
- 0Am 14 ani si am 1, 65 m ce metoda sa aplic sa mai cresc cu cativa cm in + ?!
- 1Problema Inaltime, am 18 ani
Mai multe informații despre: cresterea in inaltime
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: