as mai putea creste in inaltime?
buna..am 17 ani si 3 luni...1.40m inaltime...as vrea sa mai cresc in inaltime insa de 1 an nu am mai crescut nici 1 cm.as mai putea creste in inaltime la varsta asta?am intrebat un medic si mi sa spus ca se poate sa mai cresc...cand eram mai mica mi sa spus ca, cand o sa am menstruatie o sa mai cresc in inaltime insa de atunci am mai crescut doar 20 cm.am mai fost odata acum 2 ani si mi sa spus ca este posibil sa mai cresc daca o sa mai slabesc are vreo legatura greutatea cu luarea in inaltime?am 1.40 m si aproximativ 50 kg...as mai putea creste?pana la ce varsta?.va rog frumos sa imi raspundeti la intrebari.va multumesc!!!
3 comentarii
Depinde si de statura parintilor.
Nu ar strica sa iti faci o radiografie a oaselor membrelor inferioare, pentru a vedea daca s-au osificat cartilajele de crestere.Daca da, nu prea mai ai cum creste in inaltime.
Ai fost consultata de un endocrinolog in cazul ca parintii tai au o statura mult mai mare decit ai tu?
Nu ar strica sa iti faci o radiografie a oaselor membrelor inferioare, pentru a vedea daca s-au osificat cartilajele de crestere.Daca da, nu prea mai ai cum creste in inaltime.
Ai fost consultata de un endocrinolog in cazul ca parintii tai au o statura mult mai mare decit ai tu?
pai...mami are cam 1.60m tatal nu stiu pentru ca sau despartit cand aveam io 5 ani.banuiesc ca tot cam atat avea ms pentru raspuns
Cam mare difrenta.nu ar strica un consult la un endocrinolog, pentru o determinare a nivelului STH in singe(hormonul de crestere).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 30cresterea in inaltime
- 5Medicamente de crestere (in inaltime)
- 4deficiente in crestere
- 47Crestere in Inaltime
- 5Crestere in inaltime... ajuta baschetul?
- 5ajutati-ma, vreau sa stiu daca mai pot creste..
- 4cresterea in inaltime
- 3crestere la 21 de ani posibila?
- 0slabire, crestere in inaltime
- 0Vreau sa cresc in inaltime, baiat 17 ani, ar ajuta HGH injectabil?
- 6probleme de crestere :(
- 1fata mea creste prea repede in inatime
- 1crestere in inaltime dar am exostoza
- 1Pareri despre inaltimea mea, mai pot creste?
- 118 ani, crestere in inaltime
- 0Vreau sa cresc in inaltime, ce pot face?
- 2Cresterea in inaltime
- 0Probleme crestere copil 12 ani
Mai multe informații despre: cresterea in inaltime
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: