Crestere in inaltime

07-03-2011
Anca333
Nu este medic/terapeut
Anca333
Buna ziua. In urma cu 1 an, am facut radiografie la genunchi, si medicul mi-a spus ca am cartilajele inchise. Exista vreo metoda de a le, , redeschide"? De a creste macar 3-4 cm? Tatal meu are inaltimea 1.82, mama-1.62, eu am 1.53. Sora mea, care e mai mica cu 2 ani ca mine, are 1.70. Inainte de a face radiografia, am efectuat timp de 7 luni exercitii de stretching, care nu m-au ajutat cu nimic. Sunt disperata!!!
1 comentarii
0
08-03-2011, ora 23:06
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Intreaba un endocrinolog daca poti lua arginina. Dar numai dupa consult! A lua aiurea ceva din auzite iti poate dauna foarte mult, pe o perioada lunga de timp! Te poti dezechilibra hormonal, sa ai probleme menstruale, par pe corp, cosuri etc (e valabil si la baieti care iau aceste genuri de medicamente). Daca nu se mai poate face nimic, nu stiu de ce nu te-ai simti bine in pielea ta. Esti migniona, poti purta tocuri, nu ai handicap, fii vivace si fericita!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Aportul de proteine ​​contribuie la creșterea în înălțime la fete
  • Un studiu oferă o explicație asupra caracterului sezonier al creșterii și greutății copiilor
  • Legături genetice între creșterea în înălțime la pubertate și sănătatea pe termen lung la vârsta adultă
  •