Cresterea in inaltime
Buna ziua, ma numesc Paul si am 15 ani, am o problema cand vine vorba de inaltimea pe care o am, pot spune chiar ca sunt obsedat in unele momente de acest criteriu. Parintii mei au 1.61 mama respectiv 1.82 tata, au amandoi aproape 50 de ani, presupun ca in tineretile lor au avut 1.63 respectiv 1.84. Eu am inaltimea de 173-175.5, cam pe acolo ma invart, sunt gras, 114 kg, intrebarea mea este: Ce ar trebui sa fac ca sa mai cresc in inaltime? Genetic cate sanse as avea sa il intrec pe tata? Precizez ca in familia lui majoritatea au inaltimi cuprinse intre 175-185. Multumesc frumos.
2 comentarii
Problema ta majoră este obezitatea !!! Aceasta merită toată atenția și este prioritate absolută !
Buna dimineata
In functie de inaltimea parintilor poti atinge 1, 78 -1, 80 cm, cu un plus de pana la 10 cm fata de calculul de referinta, daca vei recurge la sport, care sa exercite o stimulare a cresterii (inotul este astfel de sport util). Greutatea, de care sunt sigura ca esti constient, este intradevar o problema, fata de care trebuie sa iei masuri neintarziat. Succes !
In functie de inaltimea parintilor poti atinge 1, 78 -1, 80 cm, cu un plus de pana la 10 cm fata de calculul de referinta, daca vei recurge la sport, care sa exercite o stimulare a cresterii (inotul este astfel de sport util). Greutatea, de care sunt sigura ca esti constient, este intradevar o problema, fata de care trebuie sa iei masuri neintarziat. Succes !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Stimularea glandei de crestere
- 5Medicamente de crestere (in inaltime)
- 3Medicamente de crestere (in inaltime)
- 20Mai cresc sau nu?
- 4probleme cu inaltimea?
- 4cresterea in inaltime
- 1inaltime mare.. cum o opresc?
- 3Nu creste in inaltime asociat cu lipsa menstruatiei
- 2Cresterea in inaltime
- 1Crestere inaltime
- 4nu cresc in inaltime
- 0slabire, crestere in inaltime
- 2N-am mai crescut in inaltime. :(
- 3Cresterea copilului meu
- 6probleme de crestere :(