Crestere in inaltime prin stretching?
Am citit ca stretchingul ajuta la cresterea in inaltime si am inceput sa fac anumite exercitii de stretching care sunt recomandate, de 2 ori pe zi (dupa-amiaza si inainte de culcare); nu pot face dimineata deoarece sunt la scoala insa in timpul liber fac dimineata.
Prin exercitiile de stretching iti poti atinge inaltimea finala genetica sau poti adauga 2-3 cm la inaltimea actuala? Sa presupunem ca potentialul meu genetic ar fi de 1.80m. Eu am ramas la 1.63m. Prin stretching pot ajunge la 1.80m sau mai adaug cativa cm la inaltimea de 1.63m? Am 17 ani, este posibila o asemenea crestere (17 cm) la 17 ani?
Sa presupunem ca m-am inaltata 5 cm prin exercitiile de stretching. Daca renunt la stretching, peste un anumit timp voi pierde acei 5 cm ?
Sper sa ma puteti lamuri si pe mine. As dori raspunsul unei persoane in masura.
Multumesc !
Prin exercitiile de stretching iti poti atinge inaltimea finala genetica sau poti adauga 2-3 cm la inaltimea actuala? Sa presupunem ca potentialul meu genetic ar fi de 1.80m. Eu am ramas la 1.63m. Prin stretching pot ajunge la 1.80m sau mai adaug cativa cm la inaltimea de 1.63m? Am 17 ani, este posibila o asemenea crestere (17 cm) la 17 ani?
Sa presupunem ca m-am inaltata 5 cm prin exercitiile de stretching. Daca renunt la stretching, peste un anumit timp voi pierde acei 5 cm ?
Sper sa ma puteti lamuri si pe mine. As dori raspunsul unei persoane in masura.
Multumesc !
3 comentarii
Sincer, nu cred ca vei mai creste in inaltime orice ai face. Uita-te la parintii tai si vezi cu cine semeni si ce inaltime au ei. Totul e genetic. Accepta-te asa cum esti.
Ai sanse sa mai cresti la varsta de 17 ani dar foarte putin spre deloc. Eu sunt femeie insa am aceeasi inaltime ca in clasa a 7á adica 168 cm, de atunci nu am mai crescut deloc. Uitandu-ma la cei din jur, baietii s-au mai inaltat in clasa a 9á, a 10á si cam atat.
Ai sanse sa mai cresti la varsta de 17 ani dar foarte putin spre deloc. Eu sunt femeie insa am aceeasi inaltime ca in clasa a 7á adica 168 cm, de atunci nu am mai crescut deloc. Uitandu-ma la cei din jur, baietii s-au mai inaltat in clasa a 9á, a 10á si cam atat.
Sunt de acord cu ceea ce spui. Insa, cresterea la baieti poate dura pana la 21 de ani. Am citi pe anumite site-uri/ forum-uri despre baieti ce au crescut mult si dupa varsta de 17-18 ani (7-8 cm).
Am gasit un video cu exercitii de stretching pentru crestere, fara niciun fel de promovare. Un videoclip ca oricare altu. Sunt destule comentarii in care cei ce au incercat spun ca au crescut destul de mult.
Oricum, voi incerca aceste exercitii si ma voi masura la o luna sa vad care sunt rezultatele + administrez un supliment pentru stimularea secretiei de hormoni.
Am gasit un video cu exercitii de stretching pentru crestere, fara niciun fel de promovare. Un videoclip ca oricare altu. Sunt destule comentarii in care cei ce au incercat spun ca au crescut destul de mult.
Oricum, voi incerca aceste exercitii si ma voi masura la o luna sa vad care sunt rezultatele + administrez un supliment pentru stimularea secretiei de hormoni.
unde ai gasit acest video, as vrea si eu sa incerc aceste exercitii !!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Stimularea glandei de crestere
- 8crestere in inaltime
- 5Vreau sa mai cresc, am doar 173 cm...
- 21crestere inaltime
- 3mai pot creste in inaltime la 28 de ani?
- 49despre crestere
- 5tratament pentru crestere
- 1Mai pot creste in inaltime la 15 ani?
- 3inaltimea mea este de 163 de cm
- 5ajutati-ma, vreau sa stiu daca mai pot creste..
- 4cresterea in inaltime
- 1inaltime mare.. cum o opresc?
- 0Crestere in inaltime
- 3probleme grave cu cresterea!
- 4Crestere in inaltime dupa 25 ani
- 0Vreau sa cresc in inaltime, baiat 17 ani, ar ajuta HGH injectabil?
- 1Pareri despre inaltimea mea, mai pot creste?
- 118 ani, crestere in inaltime
- 0Cresc foarte lent
Mai multe informații despre: cresterea in inaltime
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: