crestere in inaltime
fetita mea are 12 ani, 1.37 si 28 kg.parinti:tata-1.72, mama-1.62..in comparatie cu colegii de clasa este miniona (penultima din clasa la inaltime).medicul pediatru tot a spus ca o asteapta pana la 12 ani...acum am facut analize...iar hormonul de crestere (HGH-parca) are valoarea 4, 9.ce parere aveti ?
8 comentarii
baiatul meu are 13 ani si are 1.40 si 30kg. Noi parintii lui suntem scunzi 1.60. A-ti aflat cum ii putem ajuta sa se inalte ? stiti ceva despre Decafort ? v-ati adresat unui medic?
Fetita mea are 1.49, 11 ani si 33 kg.Practica baschet de 4 ani dar in ultimul an nu acrescut decat 3 cm.Noi parintii lui suntem destul de inalti, mama 1.75 si tata 1.85.Cineva mi-a recomandat HGH ACTIVATOR supliment nutritiv.Este indicat sa ia asa ceva la 11 ani??Mie mi se pare destul de mica la varsta ei.
buna ziua,
am revenit. am continuat investigatiile la dr. coculescu la medsana bucuresti. un intreg sir de analize, toate hormonale.analizele au iesit bune, nici o analiza nu a iesit din intervalele de referinta.am mers la control peste 2 luni.a fost evaluata din nou de dl. dr. dar fara a mai fi necesara repetarea analizelor ci doar masurat, cantarit, etc.concluzia este ca fetita se dezv absolut normal dar...i-a prescris 2 medicamente:vitamina E forte si naposin. le ia alternativ de luni pana sambata inclusiv. asta timp de 4 luni, cand vom merge iar la control. a trecut cam o luna de cand ia aceste medicamente. nu am masurat-o si nici nu o sa o fac. doar s-a cantarit si a luat 1 kg in greutate, ceea ce pe noi ne -a multumit, deoarece a fost 1 kg important pentru noi.deocamdata sunt linistita, o sa merg in continuare la control...sa vedem evolutia.
sper sa fie bine.
am revenit. am continuat investigatiile la dr. coculescu la medsana bucuresti. un intreg sir de analize, toate hormonale.analizele au iesit bune, nici o analiza nu a iesit din intervalele de referinta.am mers la control peste 2 luni.a fost evaluata din nou de dl. dr. dar fara a mai fi necesara repetarea analizelor ci doar masurat, cantarit, etc.concluzia este ca fetita se dezv absolut normal dar...i-a prescris 2 medicamente:vitamina E forte si naposin. le ia alternativ de luni pana sambata inclusiv. asta timp de 4 luni, cand vom merge iar la control. a trecut cam o luna de cand ia aceste medicamente. nu am masurat-o si nici nu o sa o fac. doar s-a cantarit si a luat 1 kg in greutate, ceea ce pe noi ne -a multumit, deoarece a fost 1 kg important pentru noi.deocamdata sunt linistita, o sa merg in continuare la control...sa vedem evolutia.
sper sa fie bine.
revin.nu as recomanda sa dati medicamente doar pentru ca.v-a recomandat cineva.cel mai corect este un endocrinolog..oricare ar fi el. eu am mers la dr. coculescu pentru ca medicul pediatru mi l-a recomandat. din ce a citit pe net e o somitate in domeniu.sper sa fi facut alegerea buna.
toate cele bune.
toate cele bune.
am revenit.Nu mai avem probleme de crestere, se pare ca fetita mea creste normal.Ultima mea postare era in 28.03.08, atunci fetita avea 1.49 si 33kg la 11 ani.Acum la 12 ani are 1.58 si 40 kg.Am facut doar o cura de 3 luni vitamine Centrum de la A la Zinc.
Din nou revin cu vesti..fetita mea a crescut de la ultima mea postare 04.05.2009 cand avea 1.59 m.Acum are 14 ani si 1.70m.Nu i-am dat nimic in afara de vitamine.
buna, am 17 ani, sunt de sex feminin si am 1.76cm, as mai putea creste macar 2 cm?
Doctorul mi a spus ca am cartilajele inchise.Mai exista vreo sansa sa cresc?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Crestere in inaltime
- 2mic de inaltime
- 4Influenta salii de forta
- 4sechele de pe urma rahitismului
- 39Lipsa calciului duce la o crestere rapida in inaltime?
- 1gigantism
- 6am 16 ani.. pot sa mai cresc in inaltime?
- 1inaltime mare.. cum o opresc?
- 4nu cresc in inaltime
- 1Inaltime...
- 0Probleme hormonale, tulburari crestere
- 1Poate masturbarea sa opreasca din cresterea in inaltime?
- 1Cum sa ating mai repede intaltimea maxima?
- 1crestere in inaltime la baieti
- 1Crestere in inaltime
- 0Crestere in inaltime la baieti
- 1Cum sa cresc 15 cm
- 0Am 14 ani si am 1, 65 m ce metoda sa aplic sa mai cresc cu cativa cm in + ?!
Mai multe informații despre: Cresterea adolescentului cresterea in inaltime
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: