Vreau sa mai cresc, am doar 173 cm...

11-07-2007
raduscu
Nu este medic/terapeut
raduscu
Buna! Am 16 ani (173cm)si sunt total sanatos doar ca as dori s-a mai cresc in inaltime vreo 4cm. As fi dispus sa fac orice doar s-a ating inaltimea de 177, 178cm.
Dati-mi va rog un sfat.
5 comentarii
0
14-07-2007, ora 00:00
Tta
Nu este medic/terapeut
Tta
buna si eu vreau sa cresc in inaltime.am 173 adr in urma cu aprox6 luni aveam doar170b am reusit sa mai cresc prin ex la spalier(ajuta la intinderea coloanei).oricum cred ca u fiind si baiat o sa mai cresti sigur dar trebuie sa ai si o alimentatie adecvata.eu sunt model si mai trebuie sa mai cresc si eu vreo 3 cm.
0
14-07-2007, ora 00:00
raduscu
Nu este medic/terapeut
raduscu
ms. am sa incerc. -mai am un frate mai mare care are 174 de la 15 ani si acum are 19ani si nu a crescut nici un cm. Daca mai cresc 3, 4 cm. am promis la toti colegii ca pun de baut de 1000 euro. Imi doresc foarte mult.Apropo tu citi ani ai?
0
15-07-2007, ora 00:00
Tta
Nu este medic/terapeut
Tta
Am tot16ani.ink ceva atat tigarile cat si bautura impiedik cresterea asa k dak bei sau fumezi ia-ti la revedere d la cei 4-5cm.
0
08-08-2007, ora 00:00
giana
Nu este medic/terapeut
giana
Pana la 18 ani oricum mai cresti, insa poti sa te ajuti si singur, ia-ti in fiecare zi doza de calciu minima=800mg, fa ex.de intindere si apuca-te de sport:baschet, voley.Daca ai nevoie de ajutor cu calciu vino -
0
09-08-2007, ora 00:00
Tta
Nu este medic/terapeut
Tta
calciu si vitamina d pt fixarea calciului in oase.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum poți stimula creșterea în înălțime (dieta, exerciții, sport)
  • Statura la copii - cum poți stimula creșterea în înălțime?
  • Aportul de proteine ​​contribuie la creșterea în înălțime la fete
  • Un studiu oferă o explicație asupra caracterului sezonier al creșterii și greutății copiilor
  • Legături genetice între creșterea în înălțime la pubertate și sănătatea pe termen lung la vârsta adultă
  •